Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Banega-Seri ikilisi gerçek olabilir çünkü Fatih Terim'in sabit bir defansif orta saha ile oynamak yerine takım halinde hücuma çıkıp takım halinde defans yapma planı var kimisi de buna kaos futbolu diyor Seri-Belhanda-Banega hiçbiri baktığımız zaman bizim orta sahanın defansif aktörü budur diyemeyiz ama takım olarak toplu halde hareket etmeyi başarabilirsek gerçekten özellikle hücum anlamında rakiplerimiz için bir takım tatsız olaylar yaşanır ...

Erol bedir denizi fenere verdi herhalde tipinden belli hahhaha

Jean Michael Seri yüzde 95 Galatasaray'da!!!
Galatasaray ile anlaşan Seri, Fulham'a 'Ben Galatasaray'da, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum' diyerek net tavır koydu.
Kısaca Fulham da tamam
Yarın durum kesinleşecek.
Ancak %95 bu iş bitti diyorlar
Hayırlı olsun

Ali Naci

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

stoke tan etebo kim? biri kuş forumundan yazmış onu almaya çalışıyormuşuz. var mı aslı astarı?

Şimdi şöyle bişey var benim kafam yandı

Cueller-Seri-Belhanda
Cueller-Seri-Banega
Seri-Banega-Belhanda

Acaba hangi orta saha şeklinde kurucaz hangisi daha iyi olur

------------------------Muslera ----------------
Mariano--Luyindama---Marcao--Nagatoma
-------------------------------Seri------------------------------
--------------------Belhanda-----Bentaleb-------------
Fegholi----------------------------------------------Babel
------------------------------Falcao-------------------------

Seri bizim için çok önemli transfer. Geçen sene en büyük sıkıntımız orta sahanın hareketsizliği yüzünden pas alışverişlerimizin kısıtlı olması, dönen topları alamamamız ve savunmadan top çıkartmakta zorlanmamızdı. İyi bir dos ve seri ile hareketli pas istasyonları kurabiliriz. Modern futbolda istediğiniz kadar koşun ama topu koşturamadığınız sürece kazanamazsınız.

Jeeeeeeaaaaannnnnnnn

Michaaaeeeelllllllllllllllllll

Serriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt