- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
yagmaliyoruz championship'e düsenlerifulham'ın küme düşmesi ne güzel oldu ama ha
ndiayeyi 1 sene kiraladik ve sampiyonluk icin yetti mesela
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yagmaliyoruz championship'e düsenlerifulham'ın küme düşmesi ne güzel oldu ama ha
Koca yarıyı santraforsuz geçirmemize sebep olan bir yönetim var, çok da umutlu değilim açıkçası. Dursun Özbek ve liseli avanesi sebebiyle destek olduk vs ama bu adamlar cidden beceriksiz.
Bombalar patlamaya devam ediyor ha
Esiti ..donk..seri.. yi görünce hemen giyin kardeşEsiti Seri Banega gelirse kesinlikle tesislere kadar yari çıplak koşarım
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bana daha çok elanoyu hatırlattı rengim ondada milan iddiaları vardı ama italyan kaynaklar bize yazdı ve gece 3 te çatBugün size hangi günü hatırlattı?
Bana Lucas Neill,Jo ve Dos Santos
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haluk Yürekli: Bu arada Banega’yı Sevilla vermiyormuş. Başka bir orta saha alacak Galatasaray
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu twitter paylaşımları hala gözükmüyor imanımız gevredi mesajlara bakıp çıkmaktan halledin artık şu sorunu
Halukun bu sene fazlasıyla yanılmışlığı varLevent Bey mi doğru söylüyor Haluk mu?
Levent Bey mi doğru söylüyor Haluk mu?
Halukun bu sene fazlasıyla yanılmışlığı var
Haluk Yürekli: Bu arada Banega’yı Sevilla vermiyormuş. Başka bir orta saha alacak Galatasaray