Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deniz ile ilgileniyorsak Belhanda gidiyoe demektir, Emre Mor da gelecek çünkü

ÖZEL

Galatasaray İdari menajeri Şükrü Hanedar bugün forvet transferi Belçika'ya gitti.Hedefimizdeki isim KAA Gent'te forma giyen 23 yaşında ve 1,91 boyunda olan Ukrayna Milli Takım oyuncusu Roman Yaremchuk.Oyuncu Galatasaray Scout ekibi tarafından önerilmiş.

şöyle bir tweet okudum , doğru olabilir mi?

bu adam pivot santrafor değil mi? bize gezgin golcü lazım

futbolarenaya göre önümüzdeki saatlerde tamamlanacakmıs seri.gece kapı gelir mi

hoca hızlı,gezgin ve merkez forvet istiyodu 2 tane

ÖZEL

Galatasaray İdari menajeri Şükrü Hanedar bugün forvet transferi Belçika'ya gitti.Hedefimizdeki isim KAA Gent'te forma giyen 23 yaşında ve 1,91 boyunda olan Ukrayna Milli Takım oyuncusu Roman Yaremchuk.Oyuncu Galatasaray Scout ekibi tarafından önerilmiş.

şöyle bir tweet okudum , doğru olabilir mi?
Yar-æmchuk mu?

Adı geçen oyuncuların transferinin gerçekleştiğini hayal edip kafamızda canlandıralım.Şampiyonlar liginde Barca,Liverpool,Real,City gibi takımlar iyi günlerinde oldukları zaman kendi aralarında oynadıkları maçlarda bile birbirlerini 5-6lık yapıyorlar.O nedenle çok uçuk hedefler koyamayız.Ancak en azından iç sahada hiçbir avrupa takımı elini kolunu sallayarak koşmadan mücadele edemeden çıkamaz.

samatta icin gittilerse diagne %100 satildi ve bizimkiler samattayi luyindama usülü zorunlu satin almayla kiralamak istiyor herhalde. yoksa bu samattayi 10 milyon cash versen anca satarlar. suan bizde öyle bi para yok. daha luyindamanin 5 milyonu ödenmek zorunda. kirasina 3.5 bonservisine 6.5 veya kira 5 opsiyon 5 falan yapabilirler. garip bir seyler olabilir.

Takım önde oynar babel feghouli iyi top tutuyor.. Onyekurunun gelmesi Banega ve seri için önemli 2si de güzel pas atabiliyor Burak-selçuk A. Ş gibi iş yapabilirler defans arkasına..
Ben Onyekuru’nun bu kadroda forvet oynarsa efsane olacağını düşünüyorum.Özellikle cl maçlarında.

2 kiralama 15 opsiyon teklif etmiş milan oyuncu bizi seçmiş, milan da 6 tane orta saha var adam haklı, bence Milana yakın şartlarda kiraladık 2+13 mü acaba

muslera
linnes luyindama marcao xxx
xxx seri
onyekuru feghouli babel
samatta

belhanda+diagneyi satip sunu yapmak lazim. sol bek ve diger orta saha yine uygun yasta ve kaliteli olursa ucariz. en fazla 2 kiralik oyuncu olmali. seriden sonra onyekuru yine olabilir eger bu serefsiz napoli adami almayacaksa.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt