Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
sallıyorlar inanmayın yav seri felan imkansız boşa umutlanıp utanmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ÖZEL
Galatasaray İdari menajeri Şükrü Hanedar bugün forvet transferi Belçika'ya gitti.Hedefimizdeki isim KAA Gent'te forma giyen 23 yaşında ve 1,91 boyunda olan Ukrayna Milli Takım oyuncusu Roman Yaremchuk.Oyuncu Galatasaray Scout ekibi tarafından önerilmiş.
şöyle bir tweet okudum , doğru olabilir mi?
Madem böyle diyor 1m versek fener 5 verse Deniz bizi istese bize mi verecek? SallamasınErol Bedir
"İki kulüpten biri fazla verse bile ben Deniz'e soracağım ve istediği kulübe vereceğim.Menajerler oyuncu hakları konusunda görüşme yapıyorlar."
Deniz Türüç hayırlı olsun beyler siz olsanız nereyi seçerdiniz?
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yar-æmchuk mu?ÖZEL
Galatasaray İdari menajeri Şükrü Hanedar bugün forvet transferi Belçika'ya gitti.Hedefimizdeki isim KAA Gent'te forma giyen 23 yaşında ve 1,91 boyunda olan Ukrayna Milli Takım oyuncusu Roman Yaremchuk.Oyuncu Galatasaray Scout ekibi tarafından önerilmiş.
şöyle bir tweet okudum , doğru olabilir mi?
Ben Onyekuru’nun bu kadroda forvet oynarsa efsane olacağını düşünüyorum.Özellikle cl maçlarında.Takım önde oynar babel feghouli iyi top tutuyor.. Onyekurunun gelmesi Banega ve seri için önemli 2si de güzel pas atabiliyor Burak-selçuk A. Ş gibi iş yapabilirler defans arkasına..
Yakın teklif olduğu için 3e 5e bakmamak anlamında söylüyor bunuMadem böyle diyor 1m versek fener 5 verse Deniz bizi istese bize mi verecek? Sallamasın