Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersin Düzen'in istihbaratı nasıl renkdaslar?
Yönetim transfer için bir oyuncuyla ilgilenirken çok zor süreçler yaşıyor diye tahmin ediyorum. Bir yandan camia içi lise kökenli muhalefetin yıpratıcı çalışmaları, diğer yandan ezeli rakibin transferler üzerinden sürekli çamur edebiyati yapması. (Senin ilgilendiğin oyuncuya direkt gidiyorlar, fiyat yükseltiyorlar, eski oyuncularına gidiyorlar vs vs)
Bu yüzden bence hoca ve yönetim çok sessiz ve derinden gidiyor transferde. Bir takım isimleri de, algı o isimlere kaysın diye bilerek servis ediyorlar.
Bu yüzden ben hiçbir muhabirin ya da duyumcu diye geçinenlerin haberlerine itibar etmiyorum.
2 Eylül'e kadar sabredip neyin ne olduğunu göreceğiz.
Yalnız şu ana kadar yapılan hamlelerin (Adem Büyük dışında) hepsini olumlu buldum. Fernando'nun satılması dahil.
Rotasyon geçen seneye göre oldukça güçlendi ve sözleşmesinin son yılındaki yüksek maaş alan +30 bir oyuncuyu Avrupa'ya (Arap ya da Çin pazarına değil) çok iyi fiyata sattılar.

FB muric ve gary transferleri ile, ezeli rakibe çalım ayagina moral buldu sadece.
Aslında baktığında valbuena-gary soldado-muric revizyonları ile bence geriye bile gittiler diyebiliriz.

Bak kardesim bahsettigin arda ve topali isteyen de olabilir istemeyen hatta nefret eden de olabilir görüşüne saygim var. Ama sen deminden milletin gözüne soka soka yorum yaparak insanlari germen hoş değil. Sen nasil yorumlara saygi duy diyosan sen de o 2 tane sacma sapan adami istemeyenlerede saygi duyman gerekir

Ben zaten her goruse saygı duyuyorum, kimseye de bu zamana kadar "Bunu niye istiyorsun, bunu niye yaziyorsun?" demedim demem de. Sen buraya "Topal'dan da Arda'dan da nefret ediyorum, o hainler kesinlikle gelmemeliler" yazabilirsin. Ben de bunu okuyup saygı duyarim. Dönüp de sana "Niye boyle yazıp beni geriyorsun?"diyip saydirma hakkım var mi? Yok. Aynı sekilde senin de bana bu şekilde hesap sorma hakkın yok. Durum basit.

Ben zaten her goruse saygı duyuyorum, kimseye de bu zamana kadar "Bunu niye istiyorsun, bunu niye yaziyorsun?" demedim demem de. Sen buraya "Topal'dan da Arda'dan da nefret ediyorum, o hainler kesinlikle gelmemeliler" yazabilirsin. Ben de bunu okuyup saygı duyarim. Dönüp de sana "Niye boyle yazıp beni geriyorsun?"diyip saydirma hakkım var mi? Yok. Aynı sekilde senin de bana bu şekilde hesap sorma hakkın yok. Durum basit.
Peki

Satılanlar:
•Diagne (15M€)
•Mitroglu (Gönderilecek)
•Donk (Cüzi Bonservis ile)
•Ozornwafor (Kiralandı)
•Mariano (2.5M€)
•Yunus Akgün (4M€)

Gelenler:
•Balotelli (Free)
•Zabellos (2M€)
•Onyekuru (1.5M€ Kira)
•Emre Mor (0.5M€ Kira + Bonservis)
•J.M Seri (3M€ Kira)
•Nakamba (3M€ Kira + 7M€ Bonservis)
•Mehmet Özcan (1.5M€)
•Taylan Antalyalı (1.5M€)
•Guga (4M€)
•Ertugrul Ersoy (0.5M€)
•Okan Kocuk (0.5M€)

Toplam Bilanço: +3.5M€ (Elimiz rahatlar, kabul görmeyen teklifi yükseltiriz.)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nando
Guga • Luyi • Marcao • Naga
Seri • Nakamba • Belhanda
Feghouli • Balotelli • Onyekuru

Okan Kocuk
Şener • Gökay •Ertugrul • Linnes
Taylan • Mehmet Ö • Selçuk
Emre Mor • Zabellos • Babel

***Hayal ürünü değil, sadece is bitirici yönetici ve vizyoner komite lazim.

Bu sene yarış kesinlikle GS-FB arasında olacak ve bayağı bel altı olacak belli.(Adamlar geçen sene hafta 32'de kümede kalmayı garantiledikleri maçın maç sonu röportajlarinda, hiç alakası olamamalarina rağmen hâlâ bizim Rize maçı ile ilgili beyanat veriyorlardı, bir de yarışsak neler olur düşünemiyorum zuhaha)

Ulan 23 çok zevkli olacak ya zor bekliyorum ligin başlamasını yemin ederim.
Ve 23 olursa fb'de yönetim hoca ne varsa değişir şimdiden söyleyeyim.

Bu sene yarış kesinlikle GS-FB arasında olacak ve bayağı bel altı olacak belli.
Ulan 23 çok zevkli olacak ya zor bekliyorum ligin başlamasını yemin ederim.
Ve 23 olursa fb'de yönetim hoca ne varsa değişir şimdiden söyleyeyim.
6 ve 8 numara tercihimiz iyi olursa rahatça 23 deriz ...Evimizde sorunumuz yok önemli olan deplasmanda takımın orta saha da ayakta kalabilmesi bunun içinde akıllı orta saha oyuncuları şart ...

Satılanlar:
•Diagne (15M€)
•Mitroglu (Gönderilecek)
•Donk (Cüzi Bonservis ile)
•Ozornwafor (Kiralandı)
•Mariano (2.5M€)
•Yunus Akgün (4M€)

Gelenler:
•Balotelli (Free)
•Zabellos (2M€)
•Onyekuru (1.5M€ Kira)
•Emre Mor (0.5M€ Kira + Bonservis)
•J.M Seri (3M€ Kira)
•Nakamba (3M€ Kira + 7M€ Bonservis)
•Mehmet Özcan (1.5M€)
•Taylan Antalyalı (1.5M€)
•Guga (4M€)
•Ertugrul Ersoy (0.5M€)
•Okan Kocuk (0.5M€)

Toplam Bilanço: +3.5M€ (Elimiz rahatlar, kabul görmeyen teklifi yükseltiriz.)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nando
Guga • Luyi • Marcao • Naga
Seri • Nakamba • Belhanda
Feghouli • Balotelli • Onyekuru

Okan Kocuk
Şener • Gökay •Ertugrul • Linnes
Taylan • Mehmet Ö • Selçuk
Emre Mor • Zabellos • Babel

***Hayal ürünü değil, sadece is bitirici yönetici ve vizyoner komite lazim.
kardeşm vizyonunu çok sevdim güle güle kullan değerini bil inş

kardeşm vizyonunu çok sevdim güle güle kullan değerini bil inş

Neresi falsolu geldi renktas, söyle de aydınlat beni?

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

6 ve 8 numara tercihimiz iyi olursa rahatça 23 deriz ...Evimizde sorunumuz yok önemli olan deplasmanda takımın orta saha da ayakta kalabilmesi bunun içinde akıllı orta saha oyuncuları şart ...
6 numara
8 numara
Onyekuru kiralaması
Ve en önemlisi kılçıksız bir golcü (Gomis'in ilk zamanları gibi)
Bunlar olursa bayağı rahat ederiz.

TRANSFER |

Ersin Düzen ; Galatasaray CL için, Drogba ayarında forvet ve orta saha oyuncusu alacak.. bitmesine çok az kaldı bu iki oyuncu için.. taraftarlar çok mutlu olacaklar .., yönetim ile birebir görüştüm bu konuda...

( TRTspor canlı )

Paylaşılmıştır da....

Diyelim doğru. İbrahimovic geliyor aklıma sadece mümkün olup Drogba seviyesinde olan.

Neresi falsolu geldi renktas, söyle de aydınlat beni

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”
bence bu kadar atraksiyona gerek yok 15 e cagneyi yönetim satsa zaten harika şeyler olur.

Değil maalesef dostum. Bilen bilir bir dönem cezaları yok denecek seviyeye çektik, uyarı verdik sadece vs. ama öyle olunca kendilerini ağa,paşa zannedenler ilk cezalık durumda üste çıkmaya çalıştılar. Kurallar belli. Kurallardan az ceza veriliyorsa iyi niyetten verilmiştir. Ama bu suistimal edilince diğer olayında üye x2 ceza alabilir. Kenan süresiz ceza aldı. Yaptıklarıyla bunu hakediyordu keza GSC'yi tehdit etti. O yüzden artık yeter dedik.
Abi sıkıntı o değil ki ortada bir şey yokken uyarı yiyorum sadece ki harbiden de yoktu en ufak bir halaret/argo vs. :asd:

bence bu kadar atraksiyona gerek yok 15 e cagneyi yönetim satsa zaten harika şeyler olur.

3 Ortasaha + 1 forvet kesin alacaksın hatta Mitroglu giderse 2 forvet zaten alacaksın. Yedek Kaleci, Yedek Stoper ve Yedek Ortasaha veyahut Kanat alacaksın. Zaten 8-9 futbolcu gelecek, neyin atraksiyonundan bahsediyorsun ki? Genel tablo bu zaten 2 ekstra topçu yazmak mi aksiyona girdi? Yapma renktas

——————————————

Belhandayi satip şu adami alsak iyi kâr ederiz be. 3m euro degeri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt