- 22 Ağustos 2010
- 32.664
- 37.391
- 3.033
Yönetim transfer için bir oyuncuyla ilgilenirken çok zor süreçler yaşıyor diye tahmin ediyorum. Bir yandan camia içi lise kökenli muhalefetin yıpratıcı çalışmaları, diğer yandan ezeli rakibin transferler üzerinden sürekli çamur edebiyati yapması. (Senin ilgilendiğin oyuncuya direkt gidiyorlar, fiyat yükseltiyorlar, eski oyuncularına gidiyorlar vs vs)Ersin Düzen'in istihbaratı nasıl renkdaslar?
Bu yüzden bence hoca ve yönetim çok sessiz ve derinden gidiyor transferde. Bir takım isimleri de, algı o isimlere kaysın diye bilerek servis ediyorlar.
Bu yüzden ben hiçbir muhabirin ya da duyumcu diye geçinenlerin haberlerine itibar etmiyorum.
2 Eylül'e kadar sabredip neyin ne olduğunu göreceğiz.
Yalnız şu ana kadar yapılan hamlelerin (Adem Büyük dışında) hepsini olumlu buldum. Fernando'nun satılması dahil.
Rotasyon geçen seneye göre oldukça güçlendi ve sözleşmesinin son yılındaki yüksek maaş alan +30 bir oyuncuyu Avrupa'ya (Arap ya da Çin pazarına değil) çok iyi fiyata sattılar.
FB muric ve gary transferleri ile, ezeli rakibe çalım ayagina moral buldu sadece.
Aslında baktığında valbuena-gary soldado-muric revizyonları ile bence geriye bile gittiler diyebiliriz.