Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmiyorumda, galiba liselilerin yonetimi secime goturmek istedigi kadar var. Bu adamlar Galatasaray kulubunu ellerindeki yonetim kadrosuyla yonetemiyorlar. Surda 2-3 hafta kaldi dogru duzgun transferler yapmaya. Agustosun son haftasinda cop transfer etmektense hic transfer yapmasinlar daha iyi. Elimizdeki kadro ile bu sezon basari gelmesi cok zor. Simdiye kadar Dursunun kadrosunun ekmegini yediler, ama bu sezon foyalari ortaya cikar. Tahminim 2020 icinde secimle giderler.
Çok yanlış ve haksız bir yaklaşım açıkçası.

Bu yönetim şu ana kadar tüm yönetimleri cebinden çıkarıyor. Transfer konusunda da özrü mevcut az çok hattaları olsada. Ffp durumu varken monchi gelse net zorlanır.

Hele oradan kongrede çene çalanlar..... onları bu zor durumda görmek isterdim de ortalığı tam batırıp ceza aldırır bunlar sadece yine kulübe

Alani bitiremeyen yönetim falcaoyu falan alamaz hatta masaya bile oturamaz

Ne falcao su yahu falcao yu dusunen takim vedat muric icin 1 ay ugrasirmi egerki ugrasiyorsa demekki planlama sifir onune gelen menajerin teklifine saldiriyorlar

gecen Luyindama ile iligili haber vardi: simdi 3.5 milyon, sezon sonu da 1.5 milyon ödeyecekmisiz diye

buna Ozornwafor'a ödedigimiz 300bin euroyu da eklersek hocanin acikladigi 3.8 milyon euro dogru cikiyor
harbiden ince 1 deşifre ahbab

gecen Luyindama ile iligili haber vardi: simdi 3.5 milyon, sezon sonu da 1.5 milyon ödeyecekmisiz diye

buna Ozornwafor'a ödedigimiz 300bin euroyu da eklersek hocanin acikladigi 3.8 milyon euro dogru cikiyor
Yani senin dedigine gore 3.5 milyon karsiliginda 1 yil daha kiraliyoruz, ondan sonra bonservisini 1.5 milyona aliyoruz? Pek mantikli gelmedi. Ya da 3.5m+1.5m bonus karsiliginda anlasmisizdir.

Borcun azaldığı falan yok bu arada beyler
aksine artıyor
Bu 13 Mart borcu:
Screenshot_20190713_193850_com.android.chrome.webp
Bu 13 Haziran Borcu:
Screenshot_20190713_193900_com.android.chrome.webp

Esrarengiz @Demir P. Baş dediyse bize Henry HO demek düser

Henry HO

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Yok ya o konuda bir gelisme yok

Ama belhanda mariano ve muslera listede sirasiyla

Marcao icin de istenen rakapm verilirse satilcak ve cahill alincak

Isler pek yolunda gitmiyor su sira

Bu sattığın kadar al olayına da düzenleme getirilmesi gerekiyor. Bonservissiz oyuncuya yıllık istediğin kadar maaş vermek serbestken adam satmadan 1 euroya bile bonservisle oyuncu alınamıyor bir tek bana mı saçma geliyor bu? Bu kısıtlama olmasa babele 3 yıl için 10m vermek yerine o paraya bonservisle adam alırdık mesela.

Monaconun oyuncularini iyi inceliyin. Abdurrahim Albayrak taktigine göre falcaoyu kesin almiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt