- 4 Ağustos 2009
- 90.007
- 70.861
- 5.188
Eren bir takimla anlaştı mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göztepe'de.Eren bir takimla anlaştı mi?
Hoca 3.8 derken ozornwafor daha piyasada yoktu.gecen Luyindama ile iligili haber vardi: simdi 3.5 milyon, sezon sonu da 1.5 milyon ödeyecekmisiz diye
buna Ozornwafor'a ödedigimiz 300bin euroyu da eklersek hocanin acikladigi 3.8 milyon euro dogru cikiyor
Falcao mu geliyormuş ? Buna da yaşlı gelmesin diyen olursa kendimi yakarım şerefsizim
Ben boyle bir sey duymadimKaynak p haber ajansi falcao da
Sayin Demir yok mu içimizi rahatlatacak bir haber? Sıkıntıdan yerimizde duramiyoruzBen boyle bir sey duymadim
Yasli gelmesin
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Serinin bitmis olmasi gayet olumlu bir gelisme cok da kotu durumda sayilmayiz aslindaSayin Demir yok mu içimizi rahatlatacak bir haber? Sıkıntıdan yerimizde duramiyoruz
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yas degil aslinda. Babel de yasli ama belki de en form da zamani.
Hiç unutmam o maçı.Genç arkadaşlar bilmez; son maçta Milan' ı haklayıp UEFA kupasına katılma hakkını elde ettiğimiz zaman, sayılı futbol otoriteleri tarafından finalin adı ''Arsenal-Galatasaray'' olarak konmuştu bile. İlerleyen süreçte ise ''En iyi hücum pres yapan takım'' ünvanı verilmişti Galatasarayımıza; bazılarının zannettiği gibi o başarının tesadüf olmadığının apaçık kanıtlarıdır bunlar...
Çok yanlış ve haksız bir yaklaşım açıkçası.
Bu yönetim şu ana kadar tüm yönetimleri cebinden çıkarıyor. Transfer konusunda da özrü mevcut az çok hattaları olsada. Ffp durumu varken monchi gelse net zorlanır.
Hele oradan kongrede çene çalanlar..... onları bu zor durumda görmek isterdim de ortalığı tam batırıp ceza aldırır bunlar sadece yine kulübe