Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50942

#ÇareHaldunÜstünel

gecen Luyindama ile iligili haber vardi: simdi 3.5 milyon, sezon sonu da 1.5 milyon ödeyecekmisiz diye

buna Ozornwafor'a ödedigimiz 300bin euroyu da eklersek hocanin acikladigi 3.8 milyon euro dogru cikiyor
Hoca 3.8 derken ozornwafor daha piyasada yoktu.

Luyi nin bonservisi 5.5 m euro

Maicon dan kiralık 1.7 m euro gelecek, onu düşünce 3.8 ediyor işte

Falcaonun van persie v2 olacagini düşünüyorum. Copa amerika da izledim. Adamda yirticilik namina birsey kalmamis

alanı bitiremeyenler diyenler gecen yılı hic takip etmemiş

alan transferinde kulübü transfer yapamadıgı icin bırakmadı illa çamur atacam diye sacma örnek vermeyin

Genç arkadaşlar bilmez; son maçta Milan' ı haklayıp UEFA kupasına katılma hakkını elde ettiğimiz zaman, sayılı futbol otoriteleri tarafından finalin adı ''Arsenal-Galatasaray'' olarak konmuştu bile. İlerleyen süreçte ise ''En iyi hücum pres yapan takım'' ünvanı verilmişti Galatasarayımıza; bazılarının zannettiği gibi o başarının tesadüf olmadığının apaçık kanıtlarıdır bunlar...
Hiç unutmam o maçı.

Çok yanlış ve haksız bir yaklaşım açıkçası.

Bu yönetim şu ana kadar tüm yönetimleri cebinden çıkarıyor. Transfer konusunda da özrü mevcut az çok hattaları olsada. Ffp durumu varken monchi gelse net zorlanır.

Hele oradan kongrede çene çalanlar..... onları bu zor durumda görmek isterdim de ortalığı tam batırıp ceza aldırır bunlar sadece yine kulübe

Mesela Aysal doneminde Albayrak yonetimdeydi. O zaman ffp yi dusunmeyen Albayrak bugun ffp ye gore hareket edebiliyor. Bence Aysal da olsa bugun ffp ye gore hareket ederdi, Suren de olsa ederdi. Dursun etmezdi bak, o degisik bir tip. Yani o gunun sartlarinda para harcanabiliyordu, bugun harcayamiyorlar. Bunuda cok buyuk bir is basarmis gibi surekli gundwme getiriyorlar.

Eger ffp sartlari altinda calisamiyorsa o zaman calisabilen gelsin. Butun transfer donemlerini bir adamin pesine-takilip transferini beceremiyorlar. Takimi santraforsuz, orta sahasiz birakip bizi rezil rusva ediyorlar. Sonra liseliler bizi istemiyor diye agliyorlar. Bu gidisle liselilere kalmaz, taraftar ipini ceker bunlarin. Dua etsinler basak sampiyonlugu bize ikram etti. Yoksa simdi orada oturuyor olmazlardi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt