Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.126
- 20.027
- 3.313
Gusül lazımAbdest alaydın bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gusül lazımAbdest alaydın bari
Harbiden ya İçler acısı Senin klübünde terim gibi bir adam var istediklerini versen kalkınacaksın ama sen bir işi beceremiyorsun...O videodan sonea moralim bozuldu. Hoca sitem ediyor bildigin
3.'lük H.O.Muslera
Linnes luyindama marcao nagatomo
Cuellar mustafa kapı
Feghouli belhanda emre mor
Aboubakar
Gayet dinamik ve genç bir ilk 11 olur.
Ftor hocam apoya fırçayı basıyor renkdas.
Tamam ben seni saldım gözünü seveyim sen de salHayır yazacaklarını tartıp 1-2 saat düşündükten sonra yazarsın, sanırım bir insanın anlayacağı hale getirirsin renktas. Topalı öneren insanla futbol tartışmak hainliktir bana göre zaten. Tavsiyem yazdıklarımı tekrar tekrar okuman sindire sindire belki anlarsın o zaman ne demek istediğimi
——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”
Yaşayacak miyiz ümit var mi?Bize de duyumlar geliyor ...![]()
Hoca Balotelli-Sturridge Paketi niye olmamış diye sitem etmiş.
Transferler yatar g.o
Size göre en güzel futbolcular ? mi oynasakBaşkan sen en güzel kadinlara bakmaya devam et. Buralar kafayi yedi
Çıldırmayalım bu kadro kurulsun kanırta kanırta şampiyon olur ama bu kadroyu zor ihtimal görüyorum. En azından Abuş'u alabileceğimizi düşünmüyorum pek.3.'lük H.O.
Kesin transfer yav baska ne olabilir suan bu kadar umutsuzluga ve isyana sürükleyecek?Belki başka bir şey konuşuyor hoca orda ya yapmayın etmeyin.
Bu insanlar 7/24 transfer konuşmuyor. Konuşuyor olsaydı hoca 1 elini ağızının önüne tutardı.
Ümit Davala hocanın paylaşımı da bu yüzdendir.