Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala bu yönetimden bizde medet umuyoruz. İnsan bu zamana kadar yaptığı hatalardan ders çıkarır yazık. elin fenerlisi kıytırık bir futbolcusunu 15-18 milyon euroya satar sen gol kıralı olmuş adamı satamıyorsun bunun adı beceriksizliktir. Hadi fener elif elmas üzerinden kara para aklıyo diyelim aynı şeyi sende yap o zaman

burda hocayı ayırıp abdürrahimi suçlayanlar var ama daha önce olduğu gibi hoca çıkıp yine savunacak

çünkü abdürrahimi orada tutan bizzat kendi

Hoca apoyu transfer isinden sutlayip birini getirsin. Yapmadigi an transferlerin apogil varken ne zamaninda veya sorun olmadan gelmesini beklemesin. Adamlar 2 dönem arka arkaya beceremedi. 3 döneme yükselecekmis gibi duruyor.

Hayır yazacaklarını tartıp 1-2 saat düşündükten sonra yazarsın, sanırım bir insanın anlayacağı hale getirirsin renktas. Topalı öneren insanla futbol tartışmak hainliktir bana göre zaten. Tavsiyem yazdıklarımı tekrar tekrar okuman sindire sindire belki anlarsın o zaman ne demek istediğimi

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”
Tamam ben seni saldım gözünü seveyim sen de sal :D Normal bir insanın anlayacağı gibi anlatabilirim hatta Bilal'e bile anlatabilrim fakat sana olmacağını düşündüm yapacak bir şey yok :D Tekrar iyi geceler . ( sal beni sal :D )

Hoca sitem degil düpedüz isyan ediyor.

Muhtemelen hocayi dinlemediler ve yüzlerine gözlerine bulastirdilar yine isi.

Ümit de mutsuz. Apo sıctı batırdı sanirsam.

Belki başka bir şey konuşuyor hoca orda ya yapmayın etmeyin.

Bu insanlar 7/24 transfer konuşmuyor. Konuşuyor olsaydı hoca 1 elini ağızının önüne tutardı.

Ümit Davala hocanın paylaşımı da bu yüzdendir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt