Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mensah diyorsunuzda kayseri bunu 3.5 Milyona almadimi? Bizden en az 6 Milyon Euro isterler deger mi sizce ?

Ben anlamıyorum Seri-Mensah diyenleri

Abi hiç mi futbol izlemediniz isme göre yorumluyorsunuz. Bi kere ikiside aynı mevki 6 numara değil ikiside. Muhtemelende Seri gelmez çünkü imkansız giderler yerine Mensahı başımıza bela ederler.

Ndiayede çok isteniyordu forumda geçen sene foyası çıktı ortaya. Ligden transfer OLMUYOR şunu bi anlayın artık

Ndiayeyinin nesini gördük 6 ayda 2 katına İngiltereye kitledik bari saçma sapan örnek verme Türkiyede adam alınmaz diye

Ndiayeyinin nesini gördük 6 ayda 2 katına İngiltereye kitledik bari saçma sapan örnek verme Türkiyede adam alınmaz diye

Var mı 2.bi örneğin ?

Ulan alınmıyor işte 10 tane adamdan 1 tanesinden kar etmişiz. İngiliz klüpleri herkese veriyor o paraları çokda başarılı değil geçen sene geldi gördük işte.

başarı kıstasın istatistiklerine bakıp attığı gollere falan bakmaksa bir şeyden anlamıyorsun

Aynen ben anlamıyorum siz çok anlıyorsunuz. Geçen sene bi fener maçı vardı herif 6 kez faul yaptı. Bizde gelsin 3.faulünde kızarır dışarı çıkar.

Öğrenemediniz hala şöyle amelelere bel bağlamamayı. Sıkıntı yok Diagne gibi kıçımızda patlar gitsin diye gün sayarsınız ancak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt