Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim diyor onuSen kimsin vasıfsız herif belhandayı satanın anasına sövermiş peh peh
Umarım o dün geceki yeşil yeşil onursal dolaşan benhun mu benhur mu neyse adı işte, eylül başına kadar ceza yerde millet rahat eder..
Adam buraya özgür'e levent'e sallamaya giriyor özellikle.'
Neymiş efendim , özgür ayten Luyindama'yı bilmişte napmış , sanki gidip görüşmüş mü yüzyüze dedi adam bildiğin..
Seri bizde dedi tartışmadan önce özgür bu arada, bunu yazacaktım aslında bende dolmuşum elemana.. neyse..
Evet aynen katılıyorum bende sana kardeşim. Burası transfer nöbeti duyum veren arkadaslarmız oluyor, bizlerde birşey duyup görünce yazmaya paylaşmaya çalışıyoruz. Fakat bu arkadaş gelip gelip aynı şeyi yapıyorUmarım o dün geceki yeşil yeşil onursal dolaşan benhun mu benhur mu neyse adı işte, eylül başına kadar ceza yerde millet rahat eder..
Adam buraya özgür'e levent'e sallamaya giriyor özellikle.'
Neymiş efendim , özgür ayten Luyindama'yı bilmişte napmış , sanki gidip görüşmüş mü yüzyüze dedi adam bildiğin..
Seri bizde dedi tartışmadan önce özgür bu arada, bunu yazacaktım aslında bende dolmuşum elemana.. neyse..
saçmalamayalımÖzgür Ayten ne yaAllah aşkına geçin nabza göre yorumluyorlar. Galatasaray transfer görüşmelerini yorumlamak çok zor bi durum değil.
Banega için ben gelsem şuraya ciddi bi şekilde yazsam yarı karamsar yarı umutlu her türlü dediğim gibi sonuçlanır.
Seriyi mesela alamayacağımız açık ve net belli bende diyorum yönetimden tanıdğım var Seri transferi olmuyor arkadaşlar. E ne oldu duyumcu mu oldumVeya yönetimden tanıdığı olan adam gelip buraya niye yazsın ne çıkarı olacak.
saçmalamayalım
evetTanımadığınız,etmediğiniz adamı burda bekleyip her sözüne inanıp yangın yapan siz saçmalamıyorsunuz ben saçmalıyorum evet.