Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Fernando + 3,5 milyon haBanega içinse son bir haber. 8 milyon avro bonservis verirseniz masaya otururuz demişler. 32 yaşındaki adama bu parayı vermeyiz.
İlginç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fernando + 3,5 milyon haBanega içinse son bir haber. 8 milyon avro bonservis verirseniz masaya otururuz demişler. 32 yaşındaki adama bu parayı vermeyiz.
tesadüfün bu kadar rtas![]()
![]()
@Berkay SaraçoğluTransfer Nöbeti (ARŞİV 14)
Babel hariç ilk 11 oyuncusu yok içlerinde fatihciğimFark etmez. Bakkaldan sakız alınmıyor sonuçta :) Her transfer kendine özel zordur. Piyasada kaliteli oyuncuyu da zaten Türkiye'ye kolayca getiremiyoruz maalesef.www.gscimbom.com
8 milyon Banegaya kimse vermez. O zaman 1 sene daha orda oynasın seneye beleşe alırız.Banega içinse son bir haber. 8 milyon avro bonservis verirseniz masaya otururuz demişler. 32 yaşındaki adama bu parayı vermeyiz.
Onun söyleyip te bilemediği hiç olmadıki, yoksa ben mi yanılıyorum. Başkanımız bile yanılıyor gerçi oda yanılabilir.Tanımadığınız,etmediğiniz adamı burda bekleyip her sözüne inanıp yangın yapan siz saçmalamıyorsunuz ben saçmalıyorum evet.
Hocam burası transfer forumuyken , özgüründe geçen transfer sezonunda söyledikleri ve olanlar ortadayken , kimisi inanır ve gormek ister böyle arkadaşları..Özgür Ayten ne yaAllah aşkına geçin nabza göre yorumluyorlar. Galatasaray transfer görüşmelerini yorumlamak çok zor bi durum değil.
Banega için ben gelsem şuraya ciddi bi şekilde yazsam yarı karamsar yarı umutlu her türlü dediğim gibi sonuçlanır.
Seriyi mesela alamayacağımız açık ve net belli bende diyorum yönetimden tanıdğım var Seri transferi olmuyor arkadaşlar. E ne oldu duyumcu mu oldumVeya yönetimden tanıdığı olan adam gelip buraya niye yazsın ne çıkarı olacak.
kulüp ne berbat durumda, resmi organlar bile yanlış bilgi veriyor sürekliResmi hesabın yalancısıyım.
Hocam burası transfer forumuyken , özgüründe geçen transfer sezonunda söyledikleri ve olanlar ortadayken , kimisi inanır ve gormek ister böyle arkadaşları..
Sonuçta yönetim izin vermiş bu arkadaşa , kimsenin hakkı olduğunu düşünmüyorum durum böyleyken milletin keyfini kaçırmaya..
Mesela Seri olmayacaksa bile bunun üzerine muhabbet dönsün, 7/24 oturup kadro mu yapacak millet burda..
Kıymet bilmek lazim biraz..
Hayır amaç ne yani, gerçekten çok anlamsız. Transfer forumu bura yav.. bas engeli geç, sana ne yani milletin zevkinden ne istediğinden..Evet aynen katılıyorum bende sana kardeşim. Burası transfer nöbeti duyum veren arkadaslarmız oluyor, bizlerde birşey duyup görünce yazmaya paylaşmaya çalışıyoruz. Fakat bu arkadaş gelip gelip aynı şeyi yapıyor
kardeş hayatta her şeyi çıkar için mi yaparsın senÖzgür Ayten ne yaAllah aşkına geçin nabza göre yorumluyorlar. Galatasaray transfer görüşmelerini yorumlamak çok zor bi durum değil.
Banega için ben gelsem şuraya ciddi bi şekilde yazsam yarı karamsar yarı umutlu her türlü dediğim gibi sonuçlanır.
Seriyi mesela alamayacağımız açık ve net belli bende diyorum yönetimden tanıdğım var Seri transferi olmuyor arkadaşlar. E ne oldu duyumcu mu oldumVeya yönetimden tanıdığı olan adam gelip buraya niye yazsın ne çıkarı olacak.
Kim?seri ismini birkaç kişi daha dillendirdi kulüp içerisinden tanıdıklarının olduğunu söyleyen biri.
Yiğit denilen vasıfsızKim diyor onu
Kadro yapılır tabi nöbetin amacı değerlendirmek. Benim değinmek istediğim nokta bu tipler insanların hayaliyle oynar.
Al arkana 10 sene bakma