Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

7a90bfeb230cddb7979dfd1485509ab2bfd6755c05716c85762852b23b51bd68.png
47176503f66c3a96.png

@Berkay Saraçoğlu

İyi ki kap zorunluluğu var yoksa bu rahat yönetim varken yeni transferleri sezonun ilk maçında öğrenirdik

Özgür Ayten ne ya :D Allah aşkına geçin nabza göre yorumluyorlar. Galatasaray transfer görüşmelerini yorumlamak çok zor bi durum değil.

Banega için ben gelsem şuraya ciddi bi şekilde yazsam yarı karamsar yarı umutlu her türlü dediğim gibi sonuçlanır.

Seriyi mesela alamayacağımız açık ve net belli bende diyorum yönetimden tanıdğım var Seri transferi olmuyor arkadaşlar. E ne oldu duyumcu mu oldum :D Veya yönetimden tanıdığı olan adam gelip buraya niye yazsın ne çıkarı olacak.
Hocam burası transfer forumuyken , özgüründe geçen transfer sezonunda söyledikleri ve olanlar ortadayken , kimisi inanır ve gormek ister böyle arkadaşları..
Sonuçta yönetim izin vermiş bu arkadaşa , kimsenin hakkı olduğunu düşünmüyorum durum böyleyken milletin keyfini kaçırmaya..
Mesela Seri olmayacaksa bile bunun üzerine muhabbet dönsün, 7/24 oturup kadro mu yapacak millet burda..
Kıymet bilmek lazim biraz..

Hocam burası transfer forumuyken , özgüründe geçen transfer sezonunda söyledikleri ve olanlar ortadayken , kimisi inanır ve gormek ister böyle arkadaşları..
Sonuçta yönetim izin vermiş bu arkadaşa , kimsenin hakkı olduğunu düşünmüyorum durum böyleyken milletin keyfini kaçırmaya..
Mesela Seri olmayacaksa bile bunun üzerine muhabbet dönsün, 7/24 oturup kadro mu yapacak millet burda..
Kıymet bilmek lazim biraz..

Kadro yapılır tabi nöbetin amacı değerlendirmek. Benim değinmek istediğim nokta bu tipler insanların hayaliyle oynar.

Zuhaha ulan harbiden bu fener'den olmaz ya.
90larin başından taa Ali Şen döneminden beri, yönetimde kim olursa olsun, strateji aynı. GS'in teklif götürdüğü oyunculara teklif götürelim, GS'da başarılı olmuş topçuları alalım vs vs...
Bu kısa vadede genç yaştaki GS taraftarlarını kızdırır (biz de çocukken kiziyorduk) ama uzun vadeye baktığında GS sportif başarı olarak FB+BJK+TS toplamı kadar başarılı.
Ya adamlar geçen yıl 32. hafta kümede kalabilmiş anca, haala daha her transferde laf sokma derdindeler koskoca kulüp.
Mesela GS Babel'i aldı tek seviyesiz paylaşım yok kulüp hesabından.

Evet aynen katılıyorum bende sana kardeşim. Burası transfer nöbeti duyum veren arkadaslarmız oluyor, bizlerde birşey duyup görünce yazmaya paylaşmaya çalışıyoruz. Fakat bu arkadaş gelip gelip aynı şeyi yapıyor
Hayır amaç ne yani, gerçekten çok anlamsız. Transfer forumu bura yav.. bas engeli geç, sana ne yani milletin zevkinden ne istediğinden..
Neyse, konumuza dönelim, işgal etmiş gibi oluyor konuyu yine..

Özgür Ayten ne ya :D Allah aşkına geçin nabza göre yorumluyorlar. Galatasaray transfer görüşmelerini yorumlamak çok zor bi durum değil.

Banega için ben gelsem şuraya ciddi bi şekilde yazsam yarı karamsar yarı umutlu her türlü dediğim gibi sonuçlanır.

Seriyi mesela alamayacağımız açık ve net belli bende diyorum yönetimden tanıdğım var Seri transferi olmuyor arkadaşlar. E ne oldu duyumcu mu oldum :D Veya yönetimden tanıdığı olan adam gelip buraya niye yazsın ne çıkarı olacak.
kardeş hayatta her şeyi çıkar için mi yaparsın sen

Selamın aleyküm emre mor için fner devrede haberleri çıkmadı mı?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duyumcular neden millete bu kadar battı anlamış değilim.. Zaten duyumu itibar gören tek kişi özgür arada birşeyler yazanlar var ama kimse sallamıyor farkındaysanız.. Bu adam bizden veya forumdan para almıyor öyle böyle bu arkadaş bazı şeyleri önceden bildi bu yüzden güven kazandı... Zaten dedikleri yanlış çıkmaya başlarsa güven sarılacak kendi kendine duyum vermeyi bırakacaktır bu kadar kasmayın yahu kimse saf çocuk değil burada biraz da işin rengi oluyor duyumculuk.. Yoksa biz özgür şu geliyor dedi diye bayram yapmıyoruz evimizde :)

Kadro yapılır tabi nöbetin amacı değerlendirmek. Benim değinmek istediğim nokta bu tipler insanların hayaliyle oynar.

O zaman hiçbir muhabirin söyledikleri de paylaşılmasın hepsi %100 doğru haber mi veriyor ? Daha 2 gün önce başkan bile Emre Mor için Kap açıklamasını bekliyoruz demişken napalım şimdi başkanın söylediklerini de mi paylaşmayalım artık burda ? sen konuş biz dinleyelim öyle geçsin nöbet

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyler seri’yi dun gece bizzat ben sordum

Kiralik gelecek mi dedim,evet diye karsilik Verdi

Bekleyip görecegiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt