Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri duyumunu özgür verdi ilgileniyoruz falan değil yani gelecek gibi konuştu alenen.. Yalnız banegayla alakalı bir mesajını gördüm sanırım @Aydın Aslan paylaşmıştı orada ciddi bir tutarsızlık yapmış kabul etmek lazım.. Banega gelmeyecek dedi forumda ama özelden millete transfer bozulmasın diye öyle söyledim demiş.. Dün de ben Banega gelmeyecek demiştim diye böbürlenince bir tutarsızlık oldu.. Ben özgürün asla kolpacı olduğunu düşünmüyorum gayet düzgün bir arkadaşımız fakat üstüne çok fazla gelinince gereksiz diyaloglar fazlaca girdi kendini ispatlama çabası oldu... Sidik yarışına girmeden duyumunu paylaşıp kulağını tıkayacaktı mesela levent akgüne de saran oluyor ama onun duruşu çok daha doğru muhatap almıyor öylesini..

Bu arada şimdi biri söyledi Özgür ceza almış.. merakla bekliyorum dün gece 4e kadar forumdaydım herşeye şahit oldum bakalım kim ne kadar ceza alacak? Ana avrat küfürler ağzını yüzünü bilmem ne ederimler uçuşuyordu

Aslında o mesajı ifşa etmeyecektim,bir kere daha forumda paylaşıp hemen silmiştim

Ama durup dururken bana laf çakınca haketti.Ek olarak ben ona tek kelime küfür etmezken sırf o mesajı ifşa ettim diye ağır küfür etmesini de kamuoyunun takdirine bırakıyorum.Banega konusunda yalanını ortaya çıkarınca çirkefleşti direk

antrenman yayinlaniyor ama gstv cöktü ntvspor'dan izlemek zorunda kaliyoruz, BRAVO!!!

Aslında o mesajı ifşa etmeyecektim,bir kere daha forumda paylaşıp hemen silmiştim

Ama durup dururken bana laf çakınca haketti.Ek olarak ben ona tek kelime küfür etmezken sırf o mesajı ifşa ettim diye ağır küfür etmesini de kamuoyunun takdirine bırakıyorum.Banega konusunda yalanını ortaya çıkarınca çirkefleşti direk

Sana hak verdim aydın özgüre saran bazı tipler gibi davranmadın.. Dün de zaten eğer Banega olayıyla ilgili hava yapmasa ses etmeyecektim demen yetti benim için eskiden trollüğüne yaptığını düşünüyordum ne yalan söyleyeyim

Seri duyumunu özgür verdi ilgileniyoruz falan değil yani gelecek gibi konuştu alenen.. Yalnız banegayla alakalı bir mesajını gördüm sanırım @Aydın Aslan paylaşmıştı orada ciddi bir tutarsızlık yapmış kabul etmek lazım.. Banega gelmeyecek dedi forumda ama özelden millete transfer bozulmasın diye öyle söyledim demiş.. Dün de ben Banega gelmeyecek demiştim diye böbürlenince bir tutarsızlık oldu.. Ben özgürün asla kolpacı olduğunu düşünmüyorum gayet düzgün bir arkadaşımız fakat üstüne çok fazla gelinince gereksiz diyaloglar fazlaca girdi kendini ispatlama çabası oldu... Sidik yarışına girmeden duyumunu paylaşıp kulağını tıkayacaktı mesela levent akgüne de saran oluyor ama onun duruşu çok daha doğru muhatap almıyor öylesini..

Bu arada şimdi biri söyledi Özgür ceza almış.. merakla bekliyorum dün gece 4e kadar forumdaydım herşeye şahit oldum bakalım kim ne kadar ceza alacak? Ana avrat küfürler ağzını yüzünü bilmem ne ederimler uçuşuyordu

Adamın tek tutarlı yanı herşeyi oturma organıyla yapması...

Ne gibi hile yapmis olabiliriz ?

Otede oynayin diyecek kadar degil tabii ki ama su ana kadar yapilan transferler cok net dogru yolda oldugumuzu gosteriyor.

Benimle değildi konuşmanız da, madem ciddi soruyorsunuz, eminim birçok Galatasaray'lı için FB'nin Moussa Sow satışı çok şüphelidir.
29'dan 30'a girerken oyuncuyu araplara 16M euroya okuttunuz, ki sattığınız takım öyle bonservis dağıtan bir takım değildi diye hatırlıyorum. Hatta sanırım şu anda da kapanmış takım.
Ertesi sene beleşe geri kiraladınız, hani adamlar hayatının yatırımını yapmış o zamanki değeriyle 8M euro etmeyecek oyuncuya, üzerine beleşe geri salması çok şüpheliydi. Bir de tarla sürücü Aziz o zaman başkanınız olduğu için iş daha da ilginçleşmişti...

İkinci olarak, yalan yok, Fener'in transferleri fena değil, özellikle zar zor 6.olmuş bir kadronuza bol transfer lazımdı hayat vermek için. Ama Kruse'nin vs maliyetinin açıklanmaması, bu tarz transferlerin bu sene ya şampiyon olursunuz ya da ayvayı yersiniz tarzı olduğunu gösteriyor. Ha, bu arada klübünüzün bu şeffaflıktan kaçınması kötü, sonra başkanı eleştirmeniz zor oluyor, başınıza çöküyor 20 sene, foyası çıktığında, kulüp SMS için dileniyor oluyor.

Şimdi tekrar okuyunca yazdığımı biraz gereksiz sert geldi yazdıklarım kusura bakma, ama cidden hayırlı bir şey çıkacağını sanmıyorum ücretlerin gizlenmesinden (Ali Koç vs para çalacak demiyorum, beceriksizlikten veya çaresizlikten bol keseden oyunculara para verilince, sonun başlangıcı oluyor genelde demek istiyorum).

13.07.2019

Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Galatasaray'a 19 gollük katkı verip şampiyonlukta önemli rol oynayan HenryOnyekuru, Florya'ya dönmek istediğini Galatasaraylı yöneticilere ve Fatih Terim'e bildirdi.

Nijerya Milli Takımı'nda olan Henry Onyekuru için Galatasaray son bir atak yapma kararı aldı.

CSKA Moskova'nın da ilgilendiği 22 yaşındaki kanat oyuncusu Everton'a Rusya'ya gitmeyeceğini bildirdi.

Sarı-Kırmızılıların bu oyuncuyu kiralamak için yönetici Şükrü Hanedar'ı bir kaç gün içinde İngiltere'ye göndereceği ve Everton'a yeniden satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulunacağı belirtildi

Bizimkiler şark kurnazlığı yapmaya çalışıp para vermeden kiralamaya çalışırlarsa bu da elden kaçar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

seri kim siz dünya üzerindeki bütün futbolcuları nasıl tanıyorsunuz yav

Bu forumun bu özelliğine hastayım. Uganda 3.liginden bir oyuncunun duyumu çıksa illa bilen birisi çıkıyor. Belki şimdi Uganda’da 3.lig yok diyen bile çıkabilir :)

Bu forumun bu özelliğine hastayım. Uganda 3.liginden bir oyuncunun duyumu çıksa illa bilen birisi çıkıyor. Belki şimdi Uganda’da 3.lig yok diyen bile çıkabilir :)

ben ilk defa duydum adını illaki takip eden bilen vardır ama forumun %98i değildir bu oran
adını ilk defa 2 hafta önce duyan adam bile çıldırıyor seri gelsin diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt