Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cheick ismi nerede var göremedim ?

@Hakkı Abukan

50901

Umarım o dün geceki yeşil yeşil onursal dolaşan benhun mu benhur mu neyse adı işte, eylül başına kadar ceza yerde millet rahat eder..
Adam buraya özgür'e levent'e sallamaya giriyor özellikle.'
Neymiş efendim , özgür ayten Luyindama'yı bilmişte napmış , sanki gidip görüşmüş mü yüzyüze dedi adam bildiğin..
Seri bizde dedi tartışmadan önce özgür bu arada, bunu yazacaktım aslında bende dolmuşum elemana.. neyse..

cheick doucoure

paylaş

araştır

ara

4

fernando'nun sevilla'ya transferi artık kesin gibi, o yüzden takasa filan hiç gerek yok. 3,5 - 4 m euro bonservis alalım, parayı direkt bu arkadaşa yatıralım. eğer almazsak ilerleyen yıllarda bir tanguy ndombele pişmanlığı daha yaşayabiliriz.

(bkz: 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi)

9 Temmuz 2019 10:36 · gurrpegi

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Umarım o dün geceki yeşil yeşil onursal dolaşan benhun mu benhur mu neyse adı işte, eylül başına kadar ceza yerde millet rahat eder..
Neymiş efendim , özgür ayten Luyindama'yı bilmişte napmış , sanki gidip görüşmüş mü yüzyüze dedi adam bildiğin..
Seri bizde dedi tartışmadan önce özgür bu arada, bunu yazacaktım aslında bende dolmuşum elemana.. neyse..

Özgür Ayten ne ya :D Allah aşkına geçin nabza göre yorumluyorlar. Galatasaray transfer görüşmelerini yorumlamak çok zor bi durum değil.

Banega için ben gelsem şuraya ciddi bi şekilde yazsam yarı karamsar yarı umutlu her türlü dediğim gibi sonuçlanır.

Seriyi mesela alamayacağımız açık ve net belli bende diyorum yönetimden tanıdğım var Seri transferi olmuyor arkadaşlar. E ne oldu duyumcu mu oldum :D Veya yönetimden tanıdığı olan adam gelip buraya niye yazsın ne çıkarı olacak.

Evet aynen katılıyorum bende sana kardeşim. Burası transfer nöbeti duyum veren arkadaslarmız oluyor, bizlerde birşey duyup görünce yazmaya paylaşmaya çalışıyoruz. Fakat bu arkadaş gelip gelip aynı şeyi yapıyor

Özgür Ayten ne ya :D Allah aşkına geçin nabza göre yorumluyorlar. Galatasaray transfer görüşmelerini yorumlamak çok zor bi durum değil.

Banega için ben gelsem şuraya ciddi bi şekilde yazsam yarı karamsar yarı umutlu her türlü dediğim gibi sonuçlanır.

Seriyi mesela alamayacağımız açık ve net belli bende diyorum yönetimden tanıdğım var Seri transferi olmuyor arkadaşlar. E ne oldu duyumcu mu oldum :D Veya yönetimden tanıdığı olan adam gelip buraya niye yazsın ne çıkarı olacak.
saçmalamayalım

Forvet, 8 ve 6 numara kim olacak acaip merak ediyorum. Seri ve Mensah ikilisi olmaz çünkü ikisi de 8 numara. Seri olursa yanına Cuellar gibi biri lazım. Bekler de yaşlı. Avrupa da bizi elek yaparlar. Geçen sene yaşadığımız sıkıntı biraz da Fernando-N’diaye’nin sıkıntılı olması.

banega artık gelmez, gelecek olsa fernandoyla bi şekil takasa falan sokardık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt