Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga bu ne ya millet deliye Biz akıllıya hasret
50899
IMG_20190713_103202.webp

JM Seri ismi 1 ay önce çıktı. İlk Lequipe söyledi. Hatta Dün Ali Naci de kiralık 1.5 milyon teklif edildi yazdı. 2 hafta öncede menejeri İstanbula geldi dedi.

Bu duyumcularda hep aynı şeyi tekrar ediyor. Ulan bir tane de medyada ismi çıkmayan bir isim söyleyin.

Aha bende bir şey söyleyeyim. Nabil Bentaleb için Shalke ye kiralık teklifte bulunmuşuz. Oyuncu gelmek istiyormuş.

Seri yi nasıl alacağız arkdaş? Adam baya baya pahalı ve elini sallasa kulüp bulur premier ligde?
Ha oldu da seri ve mensah geldi diyelim. Ortasaha çok ilginç bir hal alabilir.

Yav ne Mensahı delirecem ülke sınırları dışından transfer yapmayı beceremiyor mu bu dolmuşcu

Ben hala cok cok zor görüyorum
Zor ama eğerki başka takımlar yani çok parası olanlar isteseydi şimdiye kadar alırlardı. Takımı küme düştü. Şamp. ligi faktörü var. Gelirse banko oynicakki kulübüde bunu göz önünde bulundurur. Babel faktörü de var. Olabilir yani. Olursa keşke 2 senelik olsa.
Geldiği takımda GALATASARAY yani.

Özgür Ayten'in Seri'ye ilişkin verdiği duyumun linkini atabilecek olan var mı? Bakındım ama bulamadım.

Burada ki X duyumu da Y oyuncu da geliyor diyor.

Ali Naci de Nevzat ta Y oyuncu geliyor diyor.

Bu duyumcu müsvetteleri de oyuncu çok yakın diyor gazetecilerde çok yakın diyor. Hepsi birbirini tekrarlıyor.

Duyumcuysan medyada olmayan ismi şak diye ortaya atarsın.

bence şu dünya çapında oyuncu mantığına gerek yok,Marcao Luyindama nasıl iyi oyuncularsa Mensahta öyle bence...orta sahada tam bir b2b

Seri düşük bir olasılık gibi geliyor ama bu dönem en çok heyecanlandıran transfer haberi oldu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt