Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fas'ın Bladi gazetesi Belhandanın satılacagını yazmış.

Fransa 2. Liginde Lens'te forma giyen Cheick denen bir ön libero varmış. Bugün 2 farklı gazetede ismi var. Ciddi olabilir.

Eger yanlış hatırlamıyorsam bunlar bizi şikayet etmişlerdi, e bizde edelim elalemin kerizi bizmiyiz. Bu teklif yaptığımız oyuncuları bile uefa soruşturuyormuş Rodop demişti dün. Bunlar at değil deve oynatıyor sağır sultan duydu bu uefa görüp duymuyo mu
çok uzağa gitmeye gerek yok , bunlar degil mi sowu 16mı 18e mi (!) okutup ardından kiralayan..
Gelecek ya da gidecek olan her transferimizde cimriliklerine şahit olduğumuz araplar nedense konu fener olunca bedava yapıyor işlemleri..

Şikayet edelim nasıl edilecekse taraftar olarak , yönetimi beklemenin alemi yok, her arabistan işi şike dolu bunların..
var mi ki bunu organize edebilecek, resme seviyede ingilizce kullanabilen renktaslar..?

Ben anlamıyorum Seri-Mensah diyenleri

Abi hiç mi futbol izlemediniz isme göre yorumluyorsunuz. Bi kere ikiside aynı mevki 6 numara değil ikiside. Muhtemelende Seri gelmez çünkü imkansız giderler yerine Mensahı başımıza bela ederler.

Ndiayede çok isteniyordu forumda geçen sene foyası çıktı ortaya. Ligden transfer OLMUYOR şunu bi anlayın artık

Orta Sahaya 1 baba transfer sart.
Ben Galatasarayin transfer ekibinde olsam Man Cityli Fernandinho ya saldiririm.
Oyuncu 34 yasinda ve City onu birakabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt