Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Butun yonetim bunu dile getirenler yerine buna neden olandan rahatsiz olmali degil mi normali ne sence? He acikca adam tutuyorlarsa ki olabilir sadece soylersin herkes ona gore devam eder hayatina.Açık açık bütün yönetimi töhmet altında bırakmak da doğru değil
Sowun nasıl gittiğini nasıl geri geldiğini anlatırmısın. Arap takımları söz konusu fb takımı olunca nasıl paralar verdiğini anlatsana Joséf gibi. Şimdi Eljif 18 deniliyor ne yaptı bu adam ozaman biz Ozanı 50 satmam lazımdı
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yepyeni bir Pogba doğabilir ben ümitliyimOzon'un ardından Bayram'da gidiyor.Bu Kayseri'den ya Mensah ya Türüç'ü alacağız sanırım.Umalım da gelen Mensah olsun
Her defasında gelip ortamı bilerek verip tartışma çıkarıp karşı taraf ceza alıp kendisi ceza almıyorsa tabiki torpillidirŞimdi buraya açık açık yöneticilerden torpilli demek ne kazandırdı size peki?
"kisa sürede" ise anca agustos'un sonuna yetisir.Ersin Düzen: Galatasaray adına ve şampiyonlar ligine yakışır bir golcüyü kadrosuna katıyor. İsim vermek doğru olmaz. Kısa sürede sonuçlanacaktır.
Butun yonetim bunu dile getirenler yerine buna neden olandan rahatsiz olmali degil mi normali ne sence? He acikca adam tutuyorlarsa ki olabilir sadece soylersin herkes ona gore devam eder hayatina.
Fernando ve Ndiaye ile yollarını ayıran Galatasaray'ın Manuel Fernandes'i gündeme aldığı iddia edildi.
![]()
@Murat Kara
Gece 3.30’da forumda olay olmuş. Yöneticiler uyumayacak mı yani ne bekliyorsunuz? Ceza alması gereken herkes ceza aldı.
yok artik yuh bu ne lanFernando ve Ndiaye ile yollarını ayıran Galatasaray'ın Manuel Fernandes'i gündeme aldığı iddia edildi.
![]()
@Murat Kara