Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D_WCV27X4AAahbZ.jpg

Açık açık bütün yönetimi töhmet altında bırakmak da doğru değil
Butun yonetim bunu dile getirenler yerine buna neden olandan rahatsiz olmali degil mi normali ne sence? He acikca adam tutuyorlarsa ki olabilir sadece soylersin herkes ona gore devam eder hayatina.

Diagne'yi 15e satip beles Balotelli alip parayi orta sahaya gommek lazim.

Ozon'un ardından Bayram'da gidiyor.Bu Kayseri'den ya Mensah ya Türüç'ü alacağız sanırım.Umalım da gelen Mensah olsun

Sowun nasıl gittiğini nasıl geri geldiğini anlatırmısın. Arap takımları söz konusu fb takımı olunca nasıl paralar verdiğini anlatsana Joséf gibi. Şimdi Eljif 18 deniliyor ne yaptı bu adam ozaman biz Ozanı 50 satmam lazımdı

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kardeşim kaale alıp niye cevap veriyorsun kendini yoruyorsun. Laftan anlayan bir Fenerliye rastladın mı hiç? Adamlarda objektiflik mantık ne gezer? Ali Koç'tan ümitliydik kaliteli bir insandır bunlara akıl, fikir, kalite getirir dedik, o bile nasıl bir Galatasaray komplekslisi bir sıradan adam çıktı.

Abdürrahim Albayrak'ın futbolcularla samimiyetini içten kucaklamasını bile kötü yöne çekip "hemcinsleri ile neden bu kadar yakınlaşır" diyenin küçüklüğüne inmek gerek neler neler yaşadı kim bilir..

Bence bi psikoloğa git görün..

Şimdi buraya açık açık yöneticilerden torpilli demek ne kazandırdı size peki?
Her defasında gelip ortamı bilerek verip tartışma çıkarıp karşı taraf ceza alıp kendisi ceza almıyorsa tabiki torpillidir
Başka açıklaması olamaz bunun muhtemelen uyarıyorlar yapma kardeşim bulaşma vs diye ama karsisindaki kişiler ise anında ceza alıyorben kimsenin avukatı değilim ama olan şeyleri herkes görüyor
Zaten buna yanıt vermesi geteken adminlet sorun çıkaran kişiler neden ceza almiyor üstelik bu 1 değil 2 değil

Butun yonetim bunu dile getirenler yerine buna neden olandan rahatsiz olmali degil mi normali ne sence? He acikca adam tutuyorlarsa ki olabilir sadece soylersin herkes ona gore devam eder hayatina.

Ortada bir problem varsa bunlar da konuşulur , uydurma söylentiler varsa onlarda konuşulur , endişe etmeyelim , gerektiği yerde müdahale de edilir , adamcılık diye birşey söz konusu değil.

Sadece birbirimize karşı daha anlayışlı olalım yeter ki.

Liverpool'da son 5 yıl her sezon öncesi yapılan laktat ve dayanıklık testlerinde James Milner (33yaş) en başarılı isim oldu. (LeMeilleur)

D_Vy-_eX4AAAzRi.png

9 senedir buradayım. Kimseyle sürtüşmem olmadı. Ne kimseye saygısızlık yaptım, ne de kimseden saygısızlık gördüm. Abdullah abi başta olmak üzere tüm mod kadrosundan ise şahsen memnunum ama şu onursal üye eski adıyla SMK cidden yaptırımı hak ediyor. Millet buraya kafa dağıtmaya, güzel vakit geçirmeye geliyor ama küfür-kıyamet kopuyor adamın tahrikleri yüzünden.

Terim neyin kafasini yasiyor bilmiyorum ama takima 30+ adam doldurmamak lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt