Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nasıl ceza yok yaw bilip bilmeden yorum yapmayın adam cezalı
Kimlerin cezalı olduğunu görürdük eskiden, şimdi göremiyorum; ben bulamadıysam başka ama herkes için engellendiyse sebebi nedir?..

Geceki mesajlara baktım, Kamil' in mesajları tümüyle silinmiş, onunki kırpılmış sadece. Ordan hareketle söyledim. Ne ceza verildiğini öğrenebilir miyim, sakıncası yoksa?..

Fırsat bu fırsat Bursa dan Okan Kocuk - Ertuğrul- Umut Meras pakedi yapalım . Yerli konusunda elimiz bir hayli rahatlar

Muslera
Transfer-Marcao-Luyindama-Naga(Burası da transfer ister amaa ayıp olmasın)
Transfer
Feghouli-Transfer-Bel10-Babel
Diagne
Aslında yazınca farkettim de 2 tane iyi orta sahayla transferi kapatabiliriz. Bonus Onyekuru.

Açıklama

Dünkü olay sırasında forumda olmadığım halde beni etiketleyen ve bana sallayanlar olmuş. Hiçbir türlü oyuna gelmeyeceğimi açıkça belirtmek isterim. Ancak ve ancak bu saatten sonra "eskisinden daha hırslı" olduğumu belirtmek isterim. Hareketlerimize dikkat edelim.

Moderatör (azerbulbul.png)
Ünsal Vardar

Saygılarımla..

Kimlerin cezalı olduğunu görürdük eskiden, şimdi göremiyorum; ben bulamadıysam başka ama herkes için engellendiyse sebebi nedir?..

Geceki mesajlara baktım, Kamil' in mesajları tümüyle silinmiş, onunki kırpılmış sadece. Ordan hareketle söyledim. Ne ceza verildiğini öğrenebilir miyim, sakıncası yoksa?..
ben sadece ceza aldığını görebiliyorum, o ekran ben daha mod olmadan kaldırılmıştı bilmiyoryum detayını

@Emrah Yıldırım gerekli bilgilieri verir

Eklenti bozuk o yüzden cezalılar görünmüyor. Araştırmadan laf etmek kolay ama? Kamilde küfür ettiği için hakaret ettiği için ceza yedi.

Açıklama

Dünkü olay sırasında forumda olmadığım halde beni etiketleyen ve bana sallayanlar olmuş. Hiçbir türlü oyuna gelmeyeceğimi açıkça belirtmek isterim. Ancak ve ancak bu saatten sonra "eskisinden daha hırslı" olduğumu belirtmek isterim. Hareketlerimize dikkat edelim.

Moderatör (azerbulbul.png)
Ünsal Vardar

Saygılarımla..
50909

Araştırmadan, sormadan şu şöyle olmadı böyle yapmadınız diye laf edenler aslında dedikleri gibi olmadığını gördüklerinde özür dilemiyorlar nedense.

Renato Sanches'le nasıl ilgilenmiyoruz anlamıyorum. Premier League'de bekleneni veremedi, Bayern'de çok şans bulmuyor. Kiralama konusunda hem oyuncunun hem de kulübünün zorluk çıkaracağını sanmıyorum.

Bana göre tam aradığımız 8 numara. Dikine kat edebilen, şut atan, sert bir orta saha. Hem onu kiralarsak 6 numaraya para harcama şansımız olur ki o zaman Cuellar için de 8-9 milyon dolarlara çıkabiliriz.

Cuellar-Sanchez ikilisi fazlasıyla dinamik, yırtıcı, tempolu olur

Renato Sanches'le nasıl ilgilenmiyoruz anlamıyorum. Premier League'de bekleneni veremedi, Bayern'de çok şans bulmuyor. Kiralama konusunda hem oyuncunun hem de kulübünün zorluk çıkaracağını sanmıyorum.

Bana göre tam aradığımız 8 numara. Dikine kat edebilen, şut atan, sert bir orta saha. Hem onu kiralarsak 6 numaraya para harcama şansımız olur ki o zaman Cuellar için de 8-9 milyon dolarlara çıkabiliriz.

Cuellar-Sanchez ikilisi fazlasıyla dinamik, yırtıcı, tempolu olur

Hemen söyleyeyim.

Cevap menajer. Bazı menajer şirketleriyle çalışmıyoruz , gerek menajerlik bedeli gerek çalıştığımız menajerlerle olan anlaşmalar yüzünden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt