- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Gssözlükteki Gurrpegimi acaba Özgür Ayten ?
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkan hayırlı olsun diyeli aradan bir transfer dönemi geçtiemre moru hafta basına kadar kapa bildirmek istiyormusuz,ali naci
Çok aşırı iyi olur yav. Yanınada Mensah. Adam keserler yemin ediyorum.Bizde dedi ama aleni aleni boyle yazmadi tabi.
——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”
Adaş sizin yüzünüzden transfer açıklamıyorlarmış. Doğru mu?Ceza alan zaten sebebini görüyor daha nasıl bilgi vericezki
Yok be rtaş ne tepkisi ben dalgasına takılıyorum he ardayı da istemiyorum o ayrı ama hoca aldırırsa da bişey demem yani, adem büyük transferinden farksız olur benim içinardali kadro yazdigimda bana tepki göstermistin. Ondan beri ardaci oldun renktas. :S
Onuda mı biz yapmışız yavAdaş sizin yüzünüzden transfer açıklamıyorlarmış. Doğru mu?
Ben bunu yazdım bana 3 gün ceza verdiler sen de ceza alma kardeş keramettin ispat istiyordun ya sana ispatı bu sorunu yazanları vesviye almıyorsunuz cevap verip şu oldu bu oldu deme zahmetinde bulunmuyorsunuzTwitter paylaşımları görünmüyor hala sorun hala çözülemedi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Enayiyiz sanırımDostum bunlari takip etmiyorar mi Uefa tarafindan. Nakajima yazin bakin internetten adam subatta 35e gitti araplara. Suanda 12ye satıldı. Bir biz mi enayiyiz yani ?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok be rtaş ne tepkisi ben dalgasına takılıyorum he ardayı da istemiyorum o ayrı ama hoca aldırırsa da bişey demem yani, adem büyük transferinden farksız olur benim için
Ben bunu yazdım bana 3 gün ceza verdiler sen de ceza alma kardeş keramettin ispat istiyordun ya sana ispatı bu sorunu yazanları vesviye almıyorsunuz cevap verip şu oldu bu oldu deme zahmetinde bulunmuyorsunuz
SM-N910H cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dün nöbet kapanana kadar aktiftim, bizzat şahit oldum keza sen de vardın diye hatırlıyorum. Kişisel tartışma çift taraflı olur benim bildiğim. Adam duyum verdi, sonra Benhun belirdi ortalıkta? Gelme amaci da dünden belli zaten. Kışkırtma ile tartışma farklı seyler renktas. Kimse adama karşı değil derken bence bir kez daha düşün dün geceyi, olanlar açık.
——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”
yemek ve tatli ödülü mü
Çok aşırı iyi olur yav. Yanınada Mensah. Adam keserler yemin ediyorum.

Evet, Monchi gsc adminleri yüzünden Banega yı vermiyorum demiş. Scoutlar listeleri vermiyormuş. Hatta Diagne bileOnuda mı biz yapmışız yav
Bende ozan tufana sövmüştüm milli maçta bi anda ceza aldım. Meğerse forumdaki fbliler rapor etmiş sistemden otomatik yemişimBen bunu yazdım bana 3 gün ceza verdiler sen de ceza alma kardeş keramettin ispat istiyordun ya sana ispatı bu sorunu yazanları vesviye almıyorsunuz cevap verip şu oldu bu oldu deme zahmetinde bulunmuyorsunuz
SM-N910H cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu işlerden demek ki uefa da cukkasini indiriyor. Ben uefa nin temiz bir kurum olduğunu düşünmüyorum. Şu hareketleri biz yapsak her gun manset olurduk. Fener yapınca transfer başarısı. Koç medyayi iyi bağladı kendineEnayiyiz sanırım
Durum ne mahkeme süreci noldu abi?