- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
yemek ve tatli ödülü mü
Survivor Galatasaray ödül oyunumuymuş?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yemek ve tatli ödülü mü
Dün girdi adam Seri duyumu verdi işte. Kimse adama karşı değil ki. Onun yaşadığı kişisel bi tartışmaydı
Ali koç babasının hayrına mı yapı krediyi şampiyonlar ligine sponsor yaptı zamanında. Adamın avrupada 1 tane şubesi yok. Uefa tabiki kirli bir kurum. Biraz milletin gazını almak için platiniyi ortaya attılar ama yine aynı teşkilat devam ediyorBu işlerden demek ki uefa da cukkasini indiriyor. Ben uefa nin temiz bir kurum olduğunu düşünmüyorum. Şu hareketleri biz yapsak her gun manset olurduk. Fener yapınca transfer başarısı. Koç medyayi iyi bağladı kendine
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Özgür ayten dedi rtaş. Kiralamaya çok yakınmışız seriyikim ne duyum verdi rtş.
aydınlat beni,
sözüne güvenilir 1 arkadaşımız mı
Yok yönetimden kaynağı var Ayten'in. Hemde bilindik sayılabilecek bir yönetici.Beyler, Seri Ozgur Ayten'in iddiasi degil.. gurrpegi 00.32'de Seri icin olumlu mesaj atinca Ozgur de 02.00 civarinda buraya mesaj atti. Buyuk ihtimal onu takip ediyor.
Evet gözümle görmüştüm geçen devre arasında kaynağıyla yazışmalarınıYok yönetimden kaynağı var Ayten'in. Hemde bilindik sayılabilecek bir yönetici.
Özgür ayten dedi rtaş. Kiralamaya çok yakınmışız seriyi
Kimmis o?Yok yönetimden kaynağı var Ayten'in. Hemde bilindik sayılabilecek bir yönetici.
4-5 gün içnde serinin durumu kesinleşir.zaten ayrılıp bi kulübe gitmek üzere ve inşallah o biz oluruz
Recep miYok yönetimden kaynağı var Ayten'in. Hemde bilindik sayılabilecek bir yönetici.
Geleceğimizi kurtaririz. Ama Mensahta iyi fussbalciHayal gibi kaçacak ama olsun;
Nakamba • Seri
——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”
4-5 gün içnde serinin durumu kesinleşir.zaten ayrılıp bi kulübe gitmek üzere ve inşallah o biz oluruz
Artık KAPa düşmeden hiçbir transfere inanmam ben kanksen inandın mı
ona göre bende inanayım
Alakası yok yönetimde bulunan birinden bilgi alıyor ki önemli bir yönetici.Beyler, Seri Ozgur Ayten'in iddiasi degil.. gurrpegi 00.32'de Seri icin olumlu mesaj atinca Ozgur de 02.00 civarinda buraya mesaj atti. Buyuk ihtimal onu takip ediyor.