Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hala hocanın nasıl bir ortasaha istediğini bir türkü anlamadım. Bir yandan fejsa diğer yandan topal başka yerlerden cuellar seri duyumları çıkıyor. Ulan hepsi birbirinden alakasız topçular. Saf ön libero istiyor mu istemiyor mu bu adam bir türlü anlamadım

Biliyorum bu talebi ve ilgileniyorum. Linkler ile alakalı bir sorun bbcodelarda sorun var.

Gelelim bu meseleye. Bunu daha önce soranlara kaç kez cevap verdim veya tebrikler,öneriler başlığına yazanlara cevap veriyorum. Her sayfayı takip edip soru sorulmuş mu acaba diye bakamam ben. Muhammed'in konudan atılması başka bir arkadaşla arasında geçen diyalogla olmuş. Yöneticiler ısrarla umursamıyor yazmış, diğer bir admin umursamadığımızı ispatlar mısın demiş tartışma olmuş konudan atılmış. Her şeyin bir sebebi vardır.
Ben ne tartışmışım ne demişim o arkadaşa ispatla yoksa gereği yapılacak diye tehdit vari konuştu bu agresifliğin nedir dedim bu mu tartışma

SM-N910H cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cuellar, Seri, Belhanda orta sahası birbirini tamamlayıcı olurmu. Ciddi bir analiz .

Galatasaray, Fildişi Sahilli oyuncuyu 1 yıllığına kiralamak için Fulham'a 1.5 milyon euro kiralama bedeli teklif ederken Seri ile de görüştü. Sarı kırmızılıların, 27 yaşındaki futbolcuya 2.5 milyon euro teklif ettiği ifade edildi.

Galatasaray Seri'yi kiralamak adına 1 yıl için 4 milyon euroluk maliyeti gözden çıkardı

FUTBOLARENA

Ben hala hocanın nasıl bir ortasaha istediğini bir türkü anlamadım. Bir yandan fejsa diğer yandan topal başka yerlerden cuellar seri duyumları çıkıyor. Ulan hepsi birbirinden alakasız topçular. Saf ön libero istiyor mu istemiyor mu bu adam bir türlü anlamadım

Renktas bana kalırsa Kante varı tarzda biri arıyor oraya hocam.
• Atletik, suratli
• Pres kabiliyeti yüksek
• Top çalmada meziyetli
• Üst düzey olmasa da pas tekniği olan

- Saf on libero gibi gibi.. ama ne o kadar çakılı biri olacak ne de eski tip liberolar gibi pas tekniği dusuk olacak.. Bizdeki Melo’nun gencini arıyor.

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Bence hoca ön libero değil tamamen iki tane 8 numara aldiracak. Topal Fejsa hikaye. Diğer ikisi daha olası.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt