Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalniz bu Seri gelecekse sampiyonluk bonusu konulsun. UCL'de oynayip ligde yatmasin

evt,

benim için dikkate değer 1 post.

bekliyoruz

SENİN İÇİN

Bu sezon Galatasaray ile yeniden adı anılmaya başlayan Arda Turan, sarı-kırmızılı taraftarlarla arayı düzeltmeyi çok istiyor ancak şu an yıldız oyuncu için bu manada bir umut ışığı görünmüyor. İnternet sitelerinde "Arda dönsün mü" anketlerinden çıkan sonuç hep Arda'nın aleyhine sonuçlanıyor.

Gördüğü bu tutumu kabullenemediğini söyleyen Arda da yakın çevresine "Galatasaray'ı hep ailem gibi gördüm ama bu tavır beni çok ÜZÜYOR" diye yakınıyor

Renktas bana kalırsa Kante varı tarzda biri arıyor oraya hocam.
• Atletik, suratli
• Pres kabiliyeti yüksek
• Top çalmada meziyetli
• Üst düzey olmasa da pas tekniği olan

- Saf on libero gibi gibi.. ama ne o kadar çakılı biri olacak ne de eski tip liberolar gibi pas tekniği dusuk olacak.. Bizdeki Melo’nun gencini arıyor.

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”
Seri geldi diyelim. Seri-Belhanda ikilisinin arkasına kim gelir? Melo gibi biri olsa acayip bir üçlü olur. Veya josef haberleri sıkça çıkmaya başladı dün josef-seri-belhanda da olur gibi.

SENİN İÇİN

Bu sezon Galatasaray ile yeniden adı anılmaya başlayan Arda Turan, sarı-kırmızılı taraftarlarla arayı düzeltmeyi çok istiyor ancak şu an yıldız oyuncu için bu manada bir umut ışığı görünmüyor. İnternet sitelerinde "Arda dönsün mü" anketlerinden çıkan sonuç hep Arda'nın aleyhine sonuçlanıyor.

Gördüğü bu tutumu kabullenemediğini söyleyen Arda da yakın çevresine "Galatasaray'ı hep ailem gibi gördüm ama bu tavır beni çok ÜZÜYOR" diye yakınıyor

haklı 1 yakınma olarak görüyorum.

Fenerbahçe denen takım garry rodrigues transferini nasıl yaptığı gerekli merciler tarafından araştırmalı.Tıpkı sow transferinde olduğu gibi araplar salak mı dünya para verdikleri adamı 6 ay sonra bedavaya hemde 2 yıllık kiralık gönderiyor.

Cuellar, Seri, Belhanda orta sahası birbirini tamamlayıcı olurmu. Ciddi bir analiz .

Olur hatta harika olur.

• Atletik, Presci ve Top çalma meziyetli bir 6
• Dripling, PAS ve Sut Meziyeti olan bir B2B-8
• Pas kabiliyeti yeterli, Oyun görüşü de yeterli bir, nispeten vizyonlu sayılacak bir 8-10 numara .

- Belhanda da şutörluk ve oyun görüşü bir tik olsa emin ol sampiyonlar ilginde bahsettigin orta saha ile net çeyrek final görürüz. Cuellar yerine benim tercihim Nakamba olurdu yalnız renktas.

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Bu yönetim avrupa dan transfer yapamayacak heralde aslında Türkiye de bağlantıları olmasa burda da yapamazlar her transfer olay skandal yurt içinden bile geçen yıl emre akbabayı 2 3 verip almak varken illa daha az almaya çalışıp oyalayıp fener devreye girince 4 e aldılar emre moru bile sorunsuz transfer edemiyorlar ve 2 yıldır durum bu iken yerli veya yabancı bir sportif direktör getirmiyorlar transferle ilgilensin işleri çözsün diye..

Seri geldi diyelim. Seri-Belhanda ikilisinin arkasına kim gelir? Melo gibi biri olsa acayip bir üçlü olur. Veya josef haberleri sıkça çıkmaya başladı dün josef-seri-belhanda da olur gibi.

Renktas aradığımız Melo vari biri zaten oraya. Ama o ikilinin arkasına düz bir libero da is yapar az buçuk pas yapan. Benim tercihim Nakamba olur o bölgeye ki tam aradığımız adam. Bir kaç renktas Danilo yazmış, o da bayağı sağlam olurdu oraya. Ama dedigim gibi defansif özelliği kuvvetli olan herhangi biri de is yapar o ortasaha da.

——————————————

Seriye 1.5 kiralama teklifi yaptığımız yazılmış muhtemelen kulübü 3-4 arası bişey istemiştir bizimkiler 2.5a çıktığı anda transfer olgunlaşır gibi duruyor

Fenerbahçe denen takım garry rodrigues transferini nasıl yaptığı gerekli merciler tarafından araştırmalı.Tıpkı sow transferinde olduğu gibi araplar salak mı dünya para verdikleri adamı 6 ay sonra bedavaya hemde 2 yıllık kiralık gönderiyor.
Fener bu transferler de illegal bir şeyler yapiyormudur bilmem ki Avrupa dan bile çoğu takım neler yapıyor bence bizim yönetim transfer işinde berbat olduğu için biz artık kendimizi kandırma moduna geçtik rakipleri sucluyoruz ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt