- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Bana öyle Ademli donklu kadrolarla gelmeyin arkadaslar. Birdahaki Caps size ait olabilir
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
İnsanların sinir uçları ile oynuyorlar reis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana öyle Ademli donklu kadrolarla gelmeyin arkadaslar. Birdahaki Caps size ait olabilir
Ya kardesim sali gunu katilicaktir diyosun kaynak gostersene sen once ? Baslatma topalina simdiVizyonunla mutlu mutlu yaşa o zaman bilader. Yeter ki insanların yazdıklarına müdahil olup onları germeyin.
KralArda ve Topal bu hafta kampa katılacaklar ins.
İnsanların sinir uçları ile oynuyorlar reis.
Adam santrafora Adem koymus Tek ön Libero Donk Babel taç cizgisine koymus
Çildirmamak Elde degil
Kap salı günü açılınca ekibimize katılır diye tahmin ediyorum diyorum bilader niye anlamamakta ısrar ediyorsun? KralArda da gelecek ayrıca.Ya kardesim sali gunu katilicaktir diyosun kaynak gostersene sen once ? Baslatma topalina simdi
Vizyonunla mutlu mutlu yaşa o zaman bilader. Yeter ki insanların yazdıklarına müdahil olup onları germeyin.
KralArda ve Topal bu hafta kampa katılacaklar ins.
Tamam dostum kralardan da gelsin topalinda gelsin.Kap salı günü açılınca ekibimize katılır diye tahmin ediyorum diyorum bilader niye anlamamakta ısrar ediyorsun? KralArda da gelecek ayrıca.
Aynen renktaş gsc app twitter sorunu devam ediyor hala malesef
Gelecekler tabi.Tamam dostum kralardan da gelsin topalinda gelsin.
Apo bilmem kim artık kulüpte birisi versin Emre'ye bu miktarı kendi cebinden. Sorun buysa artık. Kampa nekadar erken katılırsa okadar İyi olurEmre morun aradan cıkarmaya çalıştığı menajerlik sirketi 1 milyon € istiyormuş
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iste bu kadar ya. Bir renkdasimizi daha ikna ettik.Tamam dostum kralardan da gelsin topalinda gelsin.