Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Icardi kamptan ayrilmis

Satılanlar:
•Diagne (15M€)
•Mitroglu (Gönderilecek)
•Donk (Cüzi Bonservis ile)
•Ozornwafor (Kiralandı)
•Mariano (2.5M€)
•Yunus Akgün (4M€)

Gelenler:
•Balotelli (Free)
•Zabellos (2M€)
•Onyekuru (1.5M€ Kira)
•Emre Mor (0.5M€ Kira + Bonservis)
•J.M Seri (3M€ Kira)
•Nakamba (3M€ Kira + 7M€ Bonservis)
•Mehmet Özcan (1.5M€)
•Taylan Antalyalı (1.5M€)
•Guga (4M€)
•Ertugrul Ersoy (0.5M€)
•Okan Kocuk (0.5M€)

Toplam Bilanço: +3.5M€ (Elimiz rahatlar, kabul görmeyen teklifi yükseltiriz.)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nando
Guga • Luyi • Marcao • Naga
Seri • Nakamba • Belhanda
Feghouli • Balotelli • Onyekuru

Okan Kocuk
Şener • Gökay •Ertugrul • Linnes
Taylan • Mehmet Ö • Selçuk
Emre Mor • Zabellos • Babel

***Hayal ürünü değil, sadece is bitirici yönetici ve vizyoner komite lazim.
Böyle birşey olsa seneye bize ne ffp vurur ne bişey karada ölmeyiz ama keşke olsa. Bunun yarısı bile olsa kafiyim

Neresi falsolu geldi renktas, söyle de aydınlat beni?

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”
yok degil gayet iyi lakin kagıt üstünde

TRANSFER |

Ersin Düzen ; Galatasaray CL için, Drogba ayarında forvet ve orta saha oyuncusu alacak.. bitmesine çok az kaldı bu iki oyuncu için.. taraftarlar çok mutlu olacaklar .., yönetim ile birebir görüştüm bu konuda...

( TRTspor canlı )

Paylaşılmıştır da....

Diyelim doğru. İbrahimovic geliyor aklıma sadece mümkün olup Drogba seviyesinde olan.
Falcao yeniden mi gündemde?

Balotelli yazıyorsunuz ama şehrin göbeğinde ,motorla deniz girmesi için adamın birine para verip , milletin içinde sigarasını yakan adamı hoca alır mı ? Bir de bedava falan yazılıyor ama 3-5 arası imza parası, 3-5 arası da yıllık ücreti olacak.. Üstüne Balotelli gelecek , akıllı durmayacak.. Sonra beyaz tv gibi mallarla uğraş dur..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Icardi'yi alan avrupa takımı net seviye atlar. Boşuna harcıyorlar adamı. Bu inter fener gibi klüp. Zamanında da İbra etoo takası ile patlamıslardı simdi de lukaku icardi takası olursa patlarlar. Icardi çok net ManU için lazım olan forvet

yok degil gayet iyi lakin kagıt üstünde
ben de bunu söylemeye çalıştım zaten. Bu kadar atraksiyona gerek yok derken zaten bizim mal yönetim bunları yapamaz. Bu kadarına da gerek yok. Bari 2 tane adam gibi orta saha alsalar ona da razıyız demeye çalıştım

Balotelli yazıyorsunuz ama şehrin göbeğinde ,motorla deniz girmesi için adamın birine para verip , milletin içinde sigarasını yakan adamı hoca alır mı ? Bir de bedava falan yazılıyor ama 3-5 arası imza parası, 3-5 arası da yıllık ücreti olacak.. Üstüne Balotelli gelecek , akıllı durmayacak.. Sonra beyaz tv gibi mallarla uğraş dur..

Hoca Adam Eder

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

TRANSFER |

Ersin Düzen ; Galatasaray CL için, Drogba ayarında forvet ve orta saha oyuncusu alacak.. bitmesine çok az kaldı bu iki oyuncu için.. taraftarlar çok mutlu olacaklar .., yönetim ile birebir görüştüm bu konuda...

( TRTspor canlı )

Paylaşılmıştır da....

Diyelim doğru. İbrahimovic geliyor aklıma sadece mümkün olup Drogba seviyesinde olan.
Aboubakar a nolmuş onu söylesin önce üfürükçü

Falcao'yu aliriz

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seriye zorunlu satın alma mutlaka konulmalı 20 m dahi olsa koymalilar çok üst düzey bı sezon geçirirse bı şekilde alırız veya Avrupa'dan talibi olursa 20 ye alıp 25 civarı paslaeiz para kazandırır bedavadan
Hadi kötu sezon gecirirse nolacak??

TRANSFER |

( TRTspor canlı )

Paylaşılmıştır da....

Higuain h.o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt