Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O yesilli arkadas benhun mudur nedir kesinlikle torpilli birileri koruyor adamo geliyor milletle tskkk geciyor ortami gerip herkesi birbirine sokuyor sonra cekip gidiyor adam buni devamli yapiyor forumun butun dengesini bozuyor ben bu yuzden o yesilli onursal uyeyi engelledim dun gece burdaydim ama hic bir yazdigini gormedim gorsem zaten ben bu mesaji yazamazdim birde bu adam ONURSAL uye lafa gelince antuya sovuyoruzda bizim forumun onursal uyesi bu adamsa ve adama soyle okkali bir ceza verilmiyorsa bizim diger forumlardan farki varmi ben bile kirmizi uye olarak davranislarima dikkat ederken bu benhunu kim neden nicin koruyor hakan delikanli olayina donucek modlar ciksin aciklasin bu adama su cezayi verdik desin adalet duygusuna inanalim

O dallama dümdüz sövülmeyi hak ediyor tam bir dingil kendisi

Mehmet Topal'ın sen 400-500 civarına oynayacağını düşünüyorsan çok masumsun be.

Selçuk'tan neden daha çok kazanamayacağının sebepleri iyi anlatılırsa ikna olur diye düşünüyorum. Kazanacağını kazandı, bundan sonraki kariyeri için İstanbul dışına çıkacağını sanmıyorum. Kasımpaşa, Biz, Beşiktaş, İBB'den birine gitmek isteyecektir. Bu takımlardan hiçbiri de 2 milyon € falan vermez kendisine. Kariyerindeki son kupayı, son CL maçını ne zaman gördü acaba? Ne Kasımpaşa'ya gider, ne İBB'ye. Bize gelebilir uygun bir rakama. Beşiktaş'ın o bölgesi dolu onlar hiç vermezler o paraları.

Galatasaray transfer komitesinde olsam bu netlikle konuşurum kendisine. 500 + şampiyonluk primi falan anlaşırız maks. :) Masumluk değil ticaret bilmek deniyor. SWOT yapmadan iş yapılmaz. Beğenmiyorsa Konya güzel bir şehrimiz. Eski hocasının yanına gidip orta saha akışkanlığına katkıda bulunabilir.

1. Muslera
2. Linnes
3. Mariano
4. Luyindama
5. Marcao
6. Ozornwafor
7. Nagatomo
8. Donk
9. Belhanda
10. Feghouli
11. Babel
12. Mitroglou
13. Diagne

Takimda 3 sag bek oldugu icin Mariano'nun da satilacagini dusunuyorum. Kaldi 12 yabanci. Fernando yerine 6 numara ve Ndiaye yerine 8 numara transferleri ile 14 yabanci oluyor. Duruma gore Diagne giderse forvet alinir, gitmezse forveti transferini gecelim.

Emre Mor'un gelecegini varsayarsak Onyekuru transferini de unutabiliriz. Feghouli, Jimmy, Yunus, Babel, Emre Mor, 5 tane kanat varken bir kanat daha almayiz herhalde.

Ozornwafor iyi bir kamp ve hazirlik maclarinda iyi bir performans gosterirse takimda kalir. Luyindama ve Marcao'nun alternatifi an itibariyle sadece Ahmet.

Benim gozumde ilk 11 icin 6 numara, 8 numara ve forvet transferi sart.

Balotelli oynanacak bir risk bana göre renktaslar. 1+1 sözleşmeye o da biz de hayır demeyiz. 5M€ bu klasta topçu alabilir miyiz de imza parasını dert eder olduk. Son iki sezondur tek senelik sözleşmelerle oynadi bu adam. Zaten zihinsel olarak tam randımanlı olsa o adamın anca kramponunu alırdık şimdi. Yapmayın FFP varken baska çıkar yolumuz yok keza ortasahamiz bu kadar boşken bonservis ile adam gibi golcü almak mümkün değil

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Belhandayi satip şu adami alsak iyi kâr ederiz be. 3m euro degeri

topçunun hası, devre arasında güya belhanda kadar oynayanı bulamazdık :D
Tam bir ceza sahası yayı topçusu bizim herifler o bölgeye düşen topa bön bön baktığından nokta atışı transfer olur.

Bu profesyonel klüplerde satılığa adam koyunca nasıl acaba menajer dışında haber alınabiliyor? Misal fm de direk görüyorsun da dünyada 100 lerce menajer var her birinden haber mi almayı bekliyorlar hep kafamda sorgulamışımdır bunu

Balotelli oynanacak bir risk bana göre renktaslar. 1+1 sözleşmeye o da biz de hayır demeyiz. 5M€ bu klasta topçu alabilir miyiz de imza parasını dert eder olduk. Son iki sezondur tek senelik sözleşmelerle oynadi bu adam. Zaten zihinsel olarak tam randımanlı olsa o adamın anca kramponunu alırdık şimdi. Yapmayın FFP varken baska çıkar yolumuz yok keza ortasahamiz bu kadar boşken bonservis ile adam gibi golcü almak mümkün değil

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Gelmesin renktaş zaten böyle adamlar yüzünden bu kadar borca girdik en fazla 2 milyon euro verelim oyunculara

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

topçunun hası, devre arasında güya belhanda kadar oynayanı bulamazdık :D
Tam bir ceza sahası yayı topçusu bizim herifler o bölgeye düşen topa bön bön baktığından nokta atışı transfer olur.
Kesinlikle katiliyorum. 3. Euro piyasa degeri topsuz alanda nasil bilmiyorum ama belhanda da topsuz alan da berbat sonucta :) daha 25 yasinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt