Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.228
- 4.673
- 1.173
Bartali hocam mitroğlunu kalem gibi yapmış maşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
android'te de aynı denedim az önceBende mobilden girince ayni cikiyor. Cok sorun etmemistim sonucta linke tiklayinca gidiyor ama ikimizinde iPhone acaba iPhone ile ilgili bir sorun mu diye yazayim dedim.
Hoca apoya ne diyor beyler
Firpo, Mandi,W.Carvalho,Lo Celso,D.Lainez gibi takımlarına göre üst düzey oyuncuya sahipler avrupayı hedefliyor olabilirlerreal betis nerden bulmus bu parayi yav
bu nabil fekir de salak mi o yetenekle real betis'de sürünecek?!
Bizimkiler mehmet topalla meşgul. Mehmet özcanı tanımıyolardır bileBeşiktaş Mehmet Özcan için bonuslarla 1 m euro civari teklif yapmış Es Es 1.5 m euroya kadar düşmüş. Bizimde kesinlikle devreye girmemiz lazım Mehmeti kaçırmamalıyız
Betis son yıllarda acayip derecede iyi yönetiliyor. Geçen sezon bir kaç maçlarını izledim çok iyi top oynuyorlarreal betis nerden bulmus bu parayi yav
bu nabil fekir de salak mi o yetenekle real betis'de sürünecek?!
Hoca apoya ne diyor beyler
Nabil Fekir cok iyi bir topcu. Level atlatan bir tipten. Keske bizde oynasa, cok hareketli ve teknik. Dogru bir hamle yapmislar o zaman.Betis son yıllarda acayip derecede iyi yönetiliyor. Geçen sezon bir kaç maçlarını izledim çok iyi top oynuyorlar
Valla diyebilirim ki çok çok iyi bir transfer. Ligte geçen sene genelde %60 topa sahip oynamayla oynadılar. Kalite eksiklikleri vardı Fekir hücuma ilaç gibi gelirNabil Fekir cok iyi bir topcu. Level atlatan bir tipten. Keske bizde oynasa, cok hareketli ve teknik. Dogru bir hamle yapmislar o zaman.