Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kaç kere dinledim benim anladığım şu ;

Bu hepimizin suçu yine olsa yine olmayacak

Fenerbahçe denen takım garry rodrigues transferini nasıl yaptığı gerekli merciler tarafından araştırmalı.Tıpkı sow transferinde olduğu gibi araplar salak mı dünya para verdikleri adamı 6 ay sonra bedavaya hemde 2 yıllık kiralık gönderiyor.

ortalıkta çok dümen dönüyor. uefa da bunlara sesini çıkarmıyor.. fb ye çoktan cezanın açıklanması gerekirken kayıplara karıştı uefa... zayc ı 9 milyona jailsonu 10 milyona satmaya hazırlanıyorlar medyaya göre.. bizim yöneticiler ise salon beyefendisi gibi her işi kuralına göre yapmaya çalışıyorlar.

en sonunda bu adamı da delirttiler

Apo'ya tepki gelmeli artık. Tamam transfer sezonun başı ama şakası bir yana bu adam yurtdışından kimseyi tutup getiremedi. Marcao'yu adamlarının aldıklarının 10 katı verdik aldık(400b euroya almışlar) Luyindama keza parayı basıp aldık. Geriye kalan hep ülke çöpleri.

Dikkatimi çeken bir durumu paylaşmak isterim; ismi geçen orta saha oyuncularından Banega haricinde hiçbirisinin hücum yönünden üretkenliği yüksek değil. O sebeple Banega olsun istiyorum; yoksa daha genç birisini tercih ederim mümkünse...

Orta saha hattında en hücuma yönelik futbolcu olarak hala Belhanda' yı düşünenin aklına şaşarım; ucu Fatih Terim' e varacaksa da varsın yani!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt