Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.681
- 21.759
- 2.643
Abi kulupte herkes oyle diyor transferi ben yapmiyorum ne bileyimSerinin bittiğine emin miyiz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi kulupte herkes oyle diyor transferi ben yapmiyorum ne bileyimSerinin bittiğine emin miyiz ?
Aman abi mümkünse kimse bitti gözüyle bakmasin. Islak imzalar alinsin kasaya konulsun hatta hepsinden arkali önlü 10 fotokopi daha cikartilip 10 farkli yoneticiye teslim edilsin. Malum apo kagidi bile kaybedebilirAhhahsjjsjsjs abi sakin olun ya degmez
Seri bence cok faydali olacak ve giderken arkasindan aglatacak bir oyuncu, mantkkli bir transfer
Kulupte bu transfere bitti gozuyle bakiliyor genel hava o yonde
Kemdisinin böyle bir açıklaması varKur farkına göre azaldı.
Asporu azaltmalisinNasıl oldu da geçen sezonun küme düşme adayı fenerin iki ayda gerisine düşebildik?
ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Falcao ve Seri galiba
Selçuk - donk ile mutluluklarAsporu azaltmalisin
En iyisi Albayrak in Hocaya ve futbolculara pasta yedirmesien iyisi
albayrak = ic transfer
yurt disi = cenk, haldun gibi adamlar
Falcao dogruysa cidden cok ilginc bir hamle, ayni zamanda oldukca riskli bir hamle.Falcao ve Seri galiba
Bu ffp şartları altında Türkiye'yi geç.... dünyada pek alışık bir durum değil ki yalnız.Mesela Aysal doneminde Albayrak yonetimdeydi. O zaman ffp yi dusunmeyen Albayrak bugun ffp ye gore hareket edebiliyor. Bence Aysal da olsa bugun ffp ye gore hareket ederdi, Suren de olsa ederdi. Dursun etmezdi bak, o degisik bir tip. Yani o gunun sartlarinda para harcanabiliyordu, bugun harcayamiyorlar. Bunuda cok buyuk bir is basarmis gibi surekli gundwme getiriyorlar.
Eger ffp sartlari altinda calisamiyorsa o zaman calisabilen gelsin. Butun transfer donemlerini bir adamin pesine-takilip transferini beceremiyorlar. Takimi santraforsuz, orta sahasiz birakip bizi rezil rusva ediyorlar. Sonra liseliler bizi istemiyor diye agliyorlar. Bu gidisle liselilere kalmaz, taraftar ipini ceker bunlarin. Dua etsinler basak sampiyonlugu bize ikram etti. Yoksa simdi orada oturuyor olmazlardi.
Ne bakımdan gerisine düştük?Nasıl oldu da geçen sezonun küme düşme adayı fenerin iki ayda gerisine düşebildik?
ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İşi bilmesine gerek yok, karşılıklı iletişimi sağlamaktır zaten görevi. Alıntı yaptığım mesajda Albayrak' ın dil bilmemesine vurgu yapmıştı arkadaş hani. Anlayamadığın nokta nedir?...
Mevcut şartlarda orta sahamız Selçuk- donk ve hala - deyiz. Harcayacak paramız yokNe bakımdan gerisine düştük?