Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu Şükrü vb. arkadaşlar ne işe yarıyor madem menajerler yürütecek görüşmeleri? Kulübün imkanlarından faydalanıp, masada yancı gibi takılıp, başkanım 5 milyon istiyolar ne diyonuz filan mı diyor yani sırf bunun için adam mı lazım yoksa ne iş görüyor ki transfer komitesi olarak kendisi?
Maalesef Terim'in en büyük hatalarından biri teknik ekipte hasan şaş,ümit davala transfer işlerinde albayrak,şükrü hanedar gibi bence yetersiz adamları kullanması..Gelir gelmez cenk ergun gitti,şükrü hanedar geldi mesela..Bu sorunları yaşamamak için etrafında çok daha donanımlı adamlar bulundurmalı..

Yok sen anlamıyorsun :) boş ver dağınık kalsın :D

Yok dostum lütfen anlat da aydınlat beni. Hadi her şey bir yana çelişkili konuşmanı bırakıyorum bir yana.
Topal ismini ortasaha icin yazdım diyorsun kurduğum her kadroya en az 1-2 ane transferi mutlaka yazdım.
•Mehmet Özcan
•Taylan Antalyali
Hatta zorlarsak
•Harun Alpsoy

Bir bunlara göz at takip etmemissindir sanırım. Ondan sonra süper futbol bilginle millete bok atıp topalı öner.

İyi forumlar renktas.

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Yok dostum lütfen anlat da aydınlat beni. Hadi her şey bir yana çelişkili konuşmanı bırakıyorum bir yana.
Topal ismini ortasaha icin yazdım diyorsun kurduğum her kadroya en az 1-2 ane transferi mutlaka yazdım.
•Mehmet Özcan
•Taylan Antalyali
Hatta zorlarsak
•Harun Alpsoy

Bir bunlara göz at takip etmemissindir sanırım. Ondan sonra süper futbol bilginle millete bok atıp topalı öner.

İyi forumlar renktas.

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”
Yok ben sana Bilal'e anlatır gibi anlatsam yine anlamazsın o ışığı göremedim ben sende o yüzden saldım :D . İyi geceler :)

D7gNsYJX4AIIr-N

Hala bir yere transfer olmadi

Bugun gundemde satis vardi yonetim mutsuz olduguna gore elde turulmak istenen bir ismin satisi ya da cagnenin beklenenden dusuk miktarla satisi gerceklesmis olabilir birkac saate ogreniriz
Sen ne anlatıyon ya

Diagne çok büyük ihtimalle bir yere gitmeyecek. Hazırlıklı olun bu konuda.

Falcao transferi olur yada olmaz bilmem ama transfer olma olasılığı yüksek. Ümit Davalanın paylaşımını ve Fatih hocanın Albayrağa tavrını düşünürsek: devre arası Diagne transferi aklıma geldi.

Devre arası Alan Pato olmayınca Diagne'ye 13 milyon bayılmıştık. Şimdi de Falcao'ya yüksek yıllık ücret verip alacak gibiyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt