Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abicim bunların ünvanı yöneticilik. Biz mi gidip çözelim. Gidin çözün arkadaş. Sağda solda kasıla kasıla gezmesini biliyorsunuz yöneticiyiz diye. Nasıl bir vurdumduymazlıktır nasıl bir beceriksizliktir inanılır gibi değil.
Sonunda kadar haklisin

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asamoah, Alan, modeste, banega. En azından 4’te 1 yapsaydın yönetim. Sıfır çekti adamlar. Üstüne 6 ay forvetsiz kaldık.

31 ağustos günü mensahı 8 milyon + 2 milyon şampiyonluk bonusu+ kdv ile alırız.

30 ağustos günü apo: alacağız hem de 2 tane ortasaha alacağız

S400 lerimiz geldi.. Transferlerimiz de bi zahmet gelsin artık....

bahadir_0302_FB_IMG_1563039366825.jpg

Ulan seni tanımıyorum ama ben de bile bir sempati uyandırdın, Türk milleti mağduru sever derler ya forumda o profili yarattın gerçekten mağdur musun onu bile bilmiyorum ama dediklerine bakınca öyle geliyor sadece onun ekmeğini yiyor olabilirsin sadas
Ben de arkadaşı çok severim. Ama sevgimin yarısından fazlası profil fotoğrafındaki hatuna. Gerisi de yorumlarına. Selamlar Berke renktaş.

Delikanlı gibi çıkıp söyleyin yapamıyoruz diyin madem Galatasaray ı çok düşünüyosunuz.Emre Mor u transfer edemedik diyin mesela en azından dürüst olun

Ulan seni tanımıyorum ama ben de bile bir sempati uyandırdın, Türk milleti mağduru sever derler ya forumda o profili yarattın gerçekten mağdur musun onu bile bilmiyorum ama dediklerine bakınca öyle geliyor sadece onun ekmeğini yiyor olabilirsin sadas
Beni tanımıyorsanız neden lanlı lunlu konuşuyorsunuz?!

Mağdur olmayı sevmem haksızlığa gelemem sadece. Hesabımı silin diye özelden çok kez ilettim ama silemiyorlarmış. Ben de yazıyorum.

Ayrıca sizden çok tepkime puanım var Uğur bey! Lütfen haddimizi bilelim!

Bu duyumculara kiziyoruz ya banega geldi dediler gelmedi yok modeste yok alan adamlar haberleri yoneticilerden aliyor

Egerki duyumlar patliyorsa bu yonetim beceriksiz demektir ali naci yonetimden birini ariyor banega icin 5 istediler 4 e bitiyor rahat ol deniyor ali naci veriyor haberi banega geliyor veya ozgur veriyor haberi banega geliyor

Sonra monchi diyorki satmiyorum simdi duyumcumu patladi bizim yonetim mi?

Modesti turkiyeye getirip sorununu cozemeyen
Alanin klubunu ikna edemeyen pato ici ugrasip
basin yazdiktan sonra kalkip ayagina gidip beceremeden gelen kim? oyuncu ve klubu ile prensip anlasmasi yapmadan oyuncunun ayagina gitmek nedir?

Simdide seri ozgur bizde dedi buyuk ihtimal yonetimden aldi haberi simdi milan teklif yapsa bizim yonetim adami milana kacirsa patlayan ozgurmu? Yonetimmi?
Yav İzmir de yaşayan adam hangi yönetici ile görüştü de yöneticiden haber aldı.? Bu yönetimdekiler bu adamlara duyum veriyorsa ben ozaman yöneticilere küfrederim. Yönetimden birisi gelip burada herşeyi söylemeyi marifet sanan bir adama içeriden bilgi sızdırıyorsa ben onun ta....

Önceden en azından yemek fotoğrafları gelirdi. Son günlerde onlarda gelmiyor. Babacım bu taraftarın gazını kim alacak ?

Beni tanımıyorsanız neden lanlı lunlu konuşuyorsunuz?!

Mağdur olmayı sevmem haksızlığa gelemem sadece. Hesabımı silin diye özelden çok kez ilettim ama silemiyorlarmış. Ben de yazıyorum.

Ayrıca sizden çok tepkime puanım var Uğur bey! Lütfen haddimizi bilelim!
Tamam özür dilerim usta haklısın, densizlik olarak kabul edilebilir niyetim o olmasa bile. Tepkime puanlarınız ile size mutluluklar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt