Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse ben az hava alim görüşürüz sonra.
20190713_201834.webp

Yav İzmir de yaşayan adam hangi yönetici ile görüştü de yöneticiden haber aldı.? Bu yönetimdekiler bu adamlara duyum veriyorsa ben ozaman yöneticilere küfrederim. Yönetimden birisi gelip burada herşeyi söylemeyi marifet sanan bir adama içeriden bilgi sızdırıyorsa ben onun ta....
Ö. Anten'i diyorsan kaynağı yönetimin içinden aile dostu imiş. Kanıtları atmıştı.

Beyler herkes sakin olabilir. İçerden tanıdık var. Hoca basın mensuplarıyla ilgili dert yanmış apoya. Basına açık idman olduğu için saolsunlar adamın götüne kadar girmişler hoca da ayar olmuş gazetecinin birine.
Hayatta inanmam. Öyle bir sey olsa talimat verir aldirir basin mensuplarini. Daha vahim bir olay oldugu âsikar bence.

Yav İzmir de yaşayan adam hangi yönetici ile görüştü de yöneticiden haber aldı.? Bu yönetimdekiler bu adamlara duyum veriyorsa ben ozaman yöneticilere küfrederim. Yönetimden birisi gelip burada herşeyi söylemeyi marifet sanan bir adama içeriden bilgi sızdırıyorsa ben onun ta....
Ben nerden bilim kimden aliyor adamin kaynagina bakip onaylayan sitenin adminleri degilmi?

Nerden gelecek bilgi Galatasaray klubune bocek yerlestirilmedi ise yonetici birileri vasitasi ile bilgiyi disariya gonderiyor Ali naci nerden aliyor bilgiyi bendenmi?

Hala Belhandanin satilip bu adamin gelmesinde ısrarciyim 3. Euro piyasa degeri 25 yasinda

Bırak duyumcuları oyuncuların ta kendileri bile patlıyor :asd: bknz Yusuf Erdoğan

Badou 1 sene daha kalir benden söylemesi.
Kalacak olsaydı eğer.
Başka ve bjk maçlarında sahada olurdu.

Terim,Geçte olsa ndiaye'nin boş boş koşmaktan başka bir şey yapmadığını fark etti.
Ortasahada oynuyorsan ilk yapman gereken"doğru Pas vermek" ne yazık ki ndiaye 3.lig seviyesinde pas becerisine bile sahip değil.

Ben nerden bilim kimden aliyor adamin kaynagina bakip onaylayan sitenin adminleri degilmi?

Nerden gelecek bilgi Galatasaray klubune bocek yerlestirilmedi ise yonetici birileri vasitasi ile bilgiyi disariya gonderiyor Ali naci nerden aliyor bilgiyi bendenmi?
Ali Naci falan en azından bir florya ya falan gidiyordur ki onun da doğru bilgi aldığından şüpheliyim diğerlerinin de... Belki menajerler basın mensubu diye bunlara bilgi sızdırıyordur da basında olmayan birinin bu bilgileri alması imkan dahilinde olmamalı... Çok net bu. Eğer bu bilgileri sızdıran da varsa derhal bulunup gönderilmeli floryadan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt