Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D_YDcS3WsAAk0dg

Transfer sezonu bitmedi daha.İlk defa mı transferler kampa yetişmiyo?Fatih hocanın açıklamalarını izleyip rahatlayın.Geçenlerde Hasan hoca 2 ay var dedi.Geçen sene de kampa Onyekuru yetişmişti.Bu sene haberlerde Onyekuru-Seri-Emre var.1-2 tanesi yetişir..

Transfer sezonu bitmedi daha.İlk defa mı transferler kampa yetişmiyo?Fatih hocanın açıklamalarını izleyip rahatlayın.Geçenlerde Hasan hoca 2 ay var dedi.Geçen sene de kampa Onyekuru yetişmişti.Bu sene haberlerde Onyekuru-Seri-Emre var.1-2 tanesi yetişir..

burası yangıncılar forumu.

Sen okuduğunu anlamıyor musun? Basın mensubu olsa bir nebze diyorum. Bunda bile sıkıntı var benim için diyorum. Ayten kim Ayten?
He senin derdin aytenle herhalde su yesilli benhunun tayfasindansin direk bunu desene ne lafi dolandiriyorsun adamin yonetimdeki birinden haber aldigi kanitli niye zoruna gidiyor onu soyle bugu sukru hanedar amcam olsa haberleri bana verse bende sana versem ben acikla demedikce aciklama desem kalkip biride sana Kerem kim Kerem dese ??? bunda anormal birsey varmi adam haberi alip bizlere sunuyor sizin neden zorunuza gidiyor sen onu de bakalim

Kulüp yalanlamıyor bari biz forum olarak banegayı bitirelim artık arkadaşlar bu iş olmaz gibi. Drogba araya girsinde şu seriyi alalım biran önce.

Zeballosun maci var

gol atmis penaltidan

Geçen ocak ayından beri sezon sonu tüm planlarımız hazır diyen yönetim. Traftarin tokatı ni yer. Fatih hocamızı üzmeye ve germeye hakları yok. Bir dünya devinde olduklarının halen farkında değiller. Koskoca başkan emre mor için kap bekliyorum diyor ve gerçekleşmiyor. Hiç hoş bir durum değil.

Seri'nin yanına defansif açıdan güçlü bir oyuncu lazım Kante'ye benzetiyorsunuz da savunması o kadar iyi değil ki bu oyuncunun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt