- 18 Mayıs 2011
- 21.959
- 11.962
- 1.873
Ayten mayten umrumda değil..kim kim diyorum gelip birşey söylüyor buradakiler de kalkıp ardından yaygara yapıyor. Şükrü hanedarın yiğeniyse o zaman ona daha büyük küfür ediyorum. Transfer işi gizlilik işi sır işi. Sırf gelecem de biryerlerde bana saygı duyacaklar diye sır açıklanmaz. Eğer gerçekten öyle ise ben bu yönetimin içine tüküreyim. Bu arada yönetimden haber alıyor kanıtlı diyorsun ya kanıtını bana göstersin. Ben de abdülrahim Albayrak ın teyzesinin oğluyum. Hadi olmadığımı ispatlayın. Ayrıca benim niye zoruma gidecek bunlar. Ona kanan saflardan değilim çok şükür.He senin derdin aytenle herhalde su yesilli benhunun tayfasindansin direk bunu desene ne lafi dolandiriyorsun adamin yonetimdeki birinden haber aldigi kanitli niye zoruna gidiyor onu soyle bugu sukru hanedar amcam olsa haberleri bana verse bende sana versem ben acikla demedikce aciklama desem kalkip biride sana Kerem kim Kerem dese ??? bunda anormal birsey varmi adam haberi alip bizlere sunuyor sizin neden zorunuza gidiyor sen onu de bakalim
Gelip ben sana duyum verirsem sen de bana kerem kim diye sor?