Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstifada bir hizmettir.
Sırf şu transfer olayından dünyanın tepkisini yediler, direkten döndüler, yok aga akıllanmicak bunlar.
Diğer hiçbirşeyi eleştirmiyorum fakat bukadar acemice yönetilmez bu transfer.
Gecen dönem yaptıkları rezillkler ortadayken zerre umutlanamıyor insan maalesef

Birincisi zoruna gitmiski bana hakaret ediyorsun raporluyorum ikincisi adam herhalde basinda olmayan ismi kesinlesmeden burda verip klube zarar vermiyor su yesilliden kurtulduk ama tayfasi bitmiyor bi bitin kardesim Burasi transfer forumu inanmiyorsan okuma engelle olsun bitsin bos yere yaygara yapmayin siz adama giciksiniz diye biz neden haber alamayalim zaten bu ulkenin genel kurali ise yarayan hep afaroz edilir
Ben mi bitmedim??? Ne işine yaramış bu adam senin çok merak ettim. Evet anlama özürlüsün lafımı da yineliyorum benim yazdığımdan anladıklarından dolayı yazdım onu da. Senin geçtiğin bu evrelerden biz çok önce geçtik. Bir bitmeyen biz değiliz sizsiniz.

Ben senin için yaygara kopamıyorum zaten burada aldatılanlar için yaygara koparıyorum...

Sırf şu transfer olayından dünyanın tepkisini yediler, direkten döndüler, yok aga akıllanmicak bunlar.
Diğer hiçbirşeyi eleştirmiyorum fakat bukadar acemice yönetilmez bu transfer.
Gecen dönem yaptıkları rezillkler ortadayken zerre umutlanamıyor insan maalesef

Sinirlerim oynadı ahbap elim ayağım titriyor nedir bu rezalet ya ?

Zamaninda kacirdigimiz adama o zamanin yoneticileri donup bi baksinlar

Allah belanı versin yönetim şu görüntülere bak Fatih hocam nasıl gerilmişse Apo'yu azarlıyor. Apo'da azarlanmayacak cinsden adam değil hani. Yakışmıyor bu yönetim.

millet nasıl ffpye takılmıyorsa imza parası gibi gösterip adam alabiliyorlarsa sende alacaksın kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt