Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tatavayı kes ve ülkenin TT listesine sok bu hastagi Pamir.Turkiyede degil sadece istanbulda oldu sanirim
Transferin bitmesine 1.5 ay var uğraşıyoruz diyene napılmalı?
Önerileri alalım.
Sırf şu transfer olayından dünyanın tepkisini yediler, direkten döndüler, yok aga akıllanmicak bunlar.İstifada bir hizmettir.
90 gun boyunca her aksam agzi dikilmeliTransferin bitmesine 1.5 ay var uğraşıyoruz diyene napılmalı?
Önerileri alalım.
Bence labut sokmak lazım.Adamı var ya .....
Ne biçim DELİKANLIYIZ biz be
Ben mi bitmedim??? Ne işine yaramış bu adam senin çok merak ettim. Evet anlama özürlüsün lafımı da yineliyorum benim yazdığımdan anladıklarından dolayı yazdım onu da. Senin geçtiğin bu evrelerden biz çok önce geçtik. Bir bitmeyen biz değiliz sizsiniz.Birincisi zoruna gitmiski bana hakaret ediyorsun raporluyorum ikincisi adam herhalde basinda olmayan ismi kesinlesmeden burda verip klube zarar vermiyor su yesilliden kurtulduk ama tayfasi bitmiyor bi bitin kardesim Burasi transfer forumu inanmiyorsan okuma engelle olsun bitsin bos yere yaygara yapmayin siz adama giciksiniz diye biz neden haber alamayalim zaten bu ulkenin genel kurali ise yarayan hep afaroz edilir
Sırf şu transfer olayından dünyanın tepkisini yediler, direkten döndüler, yok aga akıllanmicak bunlar.
Diğer hiçbirşeyi eleştirmiyorum fakat bukadar acemice yönetilmez bu transfer.
Gecen dönem yaptıkları rezillkler ortadayken zerre umutlanamıyor insan maalesef