Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim bu kulüp Zabellosmuş Mensahmış bunlar bizim seviyemizin topçuları değil ? Nerede ulan Seri Banega Falcao ha YÖNETİM kaç aydır uyuyorsunuz ?

Ben mi bitmedim??? Ne işine yaramış bu adam senin çok merak ettim. Evet anlama özürlüsün lafımı da yineliyorum benim yazdığımdan anladıklarından dolayı yazdım onu da. Senin geçtiğin bu evrelerden biz çok önce geçtik. Bir bitmeyen biz değiliz sizsiniz.

Ben senin için yaygara kopamıyorum zaten burada aldatılanlar için yaygara koparıyorum...
Sen benim anammisin babammisin aldatilanlari dusunuyormus peh
Burdaki herkes yetiskin insan neye inanip neye inanmyacagini kendisi bilir sen bizden ustunmusun ki bizi koruyorsun

biz gerizekalimiyiz bi yesilli bir siz bizim ici yaygara kopariyorsunuz bas git gece gece benimle muhatap olma bir daha senden aslada alinti yapmam kac tane benhun tayfasi varsa hepsi benden uzak dursun

Bunlar belli oldu ki giden oyunculardan daha kalitelisini alamayacak. Belhanda, mariano gitsin diyorduk gerek yok.

Planlı transfer yapmak için transfer sezonunun içinde uğraşılmaz. Kimse adam satamadık, edemedik demesin. Bunu önceden yapacaksın sezon açıldığında tak tak alacağını alıp, satacağını satarsın. Geriye kalan zamanıda bütçen varsa fırsat transferlerine harcarsın ya da bizim gibi son dakika kerizlerine 5m luk adamı 10m a itelersin.

Maryano-Luyin-Ahmet-Naga
Fernandes-Topal-Belhanda
Feguli-Babel-Arda

YEDEKLER
Cagne
Mitroglu
Mensah
Castro
Djalma Campos
Dany

Banega zehir gibi adam o kadar basit oynuyor ve akıllı paslar atıyor ki çok yazık oldu kaçırmamıza.

3ExDbPk.gif

Forumdaki tartışmaları okurken ben. :asd:

Yangıncılar olarak buradayız. Yoksa bunlar bi haltı beceremezler. Yangıncılık

2 sene şampiyon olmuş cl ye katılacak takım albenisi olan bi takıma transfer yapamıyorsunuz yazıklar olsun siz zaten dursun özbekle yarıştınız diye geldiniz herhangi biri olsa kazanacaktı sonra da Fatih hocam sayesinde kaldınız Galatasaray ı onu hakeden ellere bırakın gidin !

FFP varsa kiralik diyede birsey var Bu ulkeye Anderson Talisca nasil iki sene kiralandi Vincent Aboubakar nasil kiralandi Henry Onyekuru nasil kiralandiysa oyle deler gecersin yeterki arastir yeterki ugras aman ne gerek var okadar uzaklara kayseride mensah var hemde baskanlari turkce biliyor Tam Albayragin kalemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt