Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.801
- 20.481
- 2.193
Kardeşim bu kulüp Zabellosmuş Mensahmış bunlar bizim seviyemizin topçuları değil ? Nerede ulan Seri Banega Falcao ha YÖNETİM kaç aydır uyuyorsunuz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun hala gelecegine inananlar var.Banega 15 dk sonra maça çıkıyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Wamangituka gelmedi mi abi daha?Küfredene saplarım.
Anlamadim nasil yanimillet nasıl ffpye takılmıyorsa imza parası gibi gösterip adam alabiliyorlarsa sende alacaksın kardeşim
Sen benim anammisin babammisin aldatilanlari dusunuyormus pehBen mi bitmedim??? Ne işine yaramış bu adam senin çok merak ettim. Evet anlama özürlüsün lafımı da yineliyorum benim yazdığımdan anladıklarından dolayı yazdım onu da. Senin geçtiğin bu evrelerden biz çok önce geçtik. Bir bitmeyen biz değiliz sizsiniz.
Ben senin için yaygara kopamıyorum zaten burada aldatılanlar için yaygara koparıyorum...
Henüz ikinci başkanımıza oyuncunun soyismi öğretiliyor gidip de başkasını istemesin diye.Wamangituka gelmedi mi abi daha?
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
X futbolcunun 10 milyon euro bonservisi var diyelim 10 milyonu futbolcuya imza parası gibi göstereceksin fffpye takılmıyorAnlamadim nasil yani
X futbolcunun 10 milyon euro bonservisi var diyelim 10 milyonu futbolcuya imza parası gibi göstereceksin fffpye takılmıyor
Hala anlamadim ne demeye calisiyorsun?X futbolcunun 10 milyon euro bonservisi var diyelim 10 milyonu futbolcuya imza parası gibi göstereceksin fffpye takılmıyor
Soyismimin ilk harfi küçük, çok sakıncalı.Yangıncılar olarak buradayız. Yoksa bunlar bi haltı beceremezler. Yangıncılık