Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He senin derdin aytenle herhalde su yesilli benhunun tayfasindansin direk bunu desene ne lafi dolandiriyorsun adamin yonetimdeki birinden haber aldigi kanitli niye zoruna gidiyor onu soyle bugu sukru hanedar amcam olsa haberleri bana verse bende sana versem ben acikla demedikce aciklama desem kalkip biride sana Kerem kim Kerem dese ??? bunda anormal birsey varmi adam haberi alip bizlere sunuyor sizin neden zorunuza gidiyor sen onu de bakalim
Ayten mayten umrumda değil..kim kim diyorum gelip birşey söylüyor buradakiler de kalkıp ardından yaygara yapıyor. Şükrü hanedarın yiğeniyse o zaman ona daha büyük küfür ediyorum. Transfer işi gizlilik işi sır işi. Sırf gelecem de biryerlerde bana saygı duyacaklar diye sır açıklanmaz. Eğer gerçekten öyle ise ben bu yönetimin içine tüküreyim. Bu arada yönetimden haber alıyor kanıtlı diyorsun ya kanıtını bana göstersin. Ben de abdülrahim Albayrak ın teyzesinin oğluyum. Hadi olmadığımı ispatlayın. Ayrıca benim niye zoruma gidecek bunlar. Ona kanan saflardan değilim çok şükür.

Gelip ben sana duyum verirsem sen de bana kerem kim diye sor?

ozornwafor için gelmicek dediği için geldikten sonra, "iptal olmuştu sonradan almışız" yaaa diyen

ve banega gelmezse birine kombine alacağım diye sıkan adam sözünü tuttu mu

Sen harbiden özürlüsün Ayten mayten umrumda değil..kim kim diyorum gelip birşey söylüyor buradakiler de kalkıp ardından yaygara yapıyor. Şükrü hanedarın yiğeniyse o zaman ona daha büyük küfür ediyorum. Transfer işi gizlilik işi sır işi. Sırf gelecem de biryerlerde bana saygı duyacaklar diye sır açıklanmaz. Eğer gerçekten öyle ise ben bu yönetimin içine tüküreyim. Bu arada yönetimden haber alıyor kanıtlı diyorsun ya kanıtını bana göstersin. Ben de abdülrahim Albayrak ın teyzesinin oğluyum. Hadi olmadığımı ispatlayın. Ayrıca benim niye zoruma gidecek bunlar. Ona kanan saflardan değilim çok şükür.

Gelip ben sana duyum verirsem sen de bana kerem kim diye sor?
Birincisi zoruna gitmiski bana hakaret ediyorsun raporluyorum ikincisi adam herhalde basinda olmayan ismi kesinlesmeden burda verip klube zarar vermiyor su yesilliden kurtulduk ama tayfasi bitmiyor bi bitin kardesim Burasi transfer forumu inanmiyorsan okuma engelle olsun bitsin bos yere yaygara yapmayin siz adama giciksiniz diye biz neden haber alamayalim zaten bu ulkenin genel kurali ise yarayan hep afaroz edilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt