Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ula kel monchi De Jong çöpünü almışsın parasını bizden çıkarmak için 9m istiyorsun Banega'ya

Boş yere transfer nöbeti tutmaya gerek yok. Bu yönetimden bir cacık olmaz. Geçen sene düşme potasından kurtulan ve para dilenen takım bile bizden iyi transferler yaptı.

Ülkede yayım yapan Przeglad Sportowy gazetesine konuşan Lucas Haraslin "Galatasaray'ın benimle ilgilendiğini biliyorum. Türkiye'ye gitmek istemediğim için teklifi reddetmem gibi bir şey söz konusu konusu değil. Ancak şu an Lechia'nın oyuncusuyum. İleride güçlü bir takımdan teklif gelirse kabul edebilirim." ifadelerini kullandı.

Ocak ayında ilgi duyduğumzu doğrulamış Haraslin.

Tepki artık gereksiz falan 3 değil 3 gün sonraki leipzig maçını kazanırsak bunlar basına çıkıp aslanlar gibi kadromuz var der. Transfer falan da yapmaz son gün çakma bir orta sah getirir. Gereken tepki sonuna dek gösterilmeli. Yoksa bunlar aynı hataya tekrar düşecekler.

Ülkede yayım yapan Przeglad Sportowy gazetesine konuşan Lucas Haraslin "Galatasaray'ın benimle ilgilendiğini biliyorum. Türkiye'ye gitmek istemediğim için teklifi reddetmem gibi bir şey söz konusu konusu değil. Ancak şu an Lechia'nın oyuncusuyum. İleride güçlü bir takımdan teklif gelirse kabul edebilirim." ifadelerini kullandı.

Ocak ayında ilgi duyduğumzu doğrulamış Haraslin.
harrrrrrrrraslin ordan

244990.jpg

Haraslin süper kupada iki gol atmis

Babel harici alinan hic bir oyuncu benim gozumde degerli degil ozonwaforu saymiyorum adem buyuk gimy durmaz ve seneri almak icin yonetici olmaya bile gerek bu adamalara Galatasaray dedinmi zaten kosa kosa gelirler daha babel haric transferimiz yok bari emre morla onyekuruyu aciklayin lyundama alindiysa neden aciklanmiyor enteresan

X futbolcunun 10 milyon euro bonservisi var diyelim 10 milyonu futbolcuya imza parası gibi göstereceksin fffpye takılmıyor
FFP her takım için geçerli al sat cezası vs belirli takimlarda var ancak bonservis gelirleri her takım için önemli. Karşı takim bunu kabul etmez yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt