Ercan Vatansever
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 1.912
- 482
- 1.493
bizimkiler menajerlik sirketine ölü taklidi yapıyo galiba beyler 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet Benizci Beyefendi'nin duyumculuga yeni bir soluk getirdiği fikrindeyim.vincent aboubakar
- galatasaray’ın yeni forveti. forma yarışındaki rakipleri muhtemelen vedat muriqi, adem büyük ve ryan babel olacak.
28.06.2019 21:45 srfydn
şerefte sallar olmuş
aboubakarı sallamasının yanı sıra forma yarışındaki rakiplerinden biri muhtemelen muriç olucak diyip 2-3 entry sonra ilgimiz olmadığını söylemiş
duyumculuğu @ahmet denizci gibi üstadlara bırakın
![]()
O konuştuğu videoda aynı kıyafeti giyiyordu.Burada görüldüğü üzere Eren var
Net olarak yalan video sürmüşler piyasaya
Sonra istifa tagları açtı bir kesim planlı programlı bir kötülük var
Eren degil o yaw.
Video bu yukarıda attığım resme bakın net yalan video
Eren bu kadar zayıf değil.Saçı da düz kel oluyor.Bu herifin önünde saç yok arkada var
Bana Eren gibi geldi
Resmi bulduğum kaynakta da Eren demişler
Ete para vermiyoruz kiForum transfersizlikten cildirdi, millet birbirini yiyor.
Benim adım Kerim hepinizi siverimGaddar Kerim diye duyumcu mu olur ya??
Evet olayin bugun oldugu ispatlandi.Dolmuşçunun tişörtü uyuyor videoyla.Video da foto da bugünden.
![]()
İdman raporu | 13 Temmuz Cumartesi
Şampiyon Galatasaray, 2019-2020 sezonu hazırlıklarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.www.galatasaray.org
![]()
Dolmuşçunun tişörtü uyuyor videoyla.Video da foto da bugünden.
![]()
İdman raporu | 13 Temmuz Cumartesi
Şampiyon Galatasaray, 2019-2020 sezonu hazırlıklarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.www.galatasaray.org
![]()
O piyasaya düşen videolar eskiymiş sanırım kolpacıların oyununa geldik
Allah korusun yaw ne sokmasi ben senin derdine care bulmaya calisiyorumUlan bana ilk pipin küçük diye imada bulunan sensin benden uzak dur diyorsun. Hayırdır sana mı soktum da bu kadar dert ettin ?