Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim takimin yurt disi kampi ne zaman basliyor ve nerede?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Halil Dervişoğlu'nu isteyen 2 takım var.Galatasaray ve Beşiktaş 1,5 milyon euroluk teklif yaptı.Futbolcu çarşamba günü kararını verecek. (via: @burakzihni61)

Bizi istemeyeni biz hiç istemiyoruz!!

ben artık kabahati abdülrahimde ya da şükrüde aramıyorum.. eğer bu transfer sezonunda da başarısız olursak bunun sorumlusu malesef fatih hocamızdır.. fatih terim sadece bir hoca değil Galatasarayın sembolü ve gelecekteki potansiyel başkan adayıdır. hoca insiyatifi ele alıp kendi transfer komitesini oluşturmalı abdülrahim albayrak ve şükrü hanedaroğlunu bu işlerden uzaklaştırmalıdır. bunu yapabilecek gücü ve etkinliği vardır.. geçen yaz sezonunda son güne kadar santrafor alınacak diye bekledik sonra çıkıp transferi kapattık deyip taraftarı çileden çıkarıp sinir hastası yaptılar

Ya şu menejar firmasi bana aşiri saçma geldi

Burada emrenin abisiyla konuşuyormuş ve Türk takimlardan en az 5 milyon yillik üçret istediklerini açiklanmiş

50983

Bu işte bir pislik var

Fatih Hoca Sportif Direktör olayini hiç sevmez. Eğriye eğri doğruya doğru demek lazım. Ama gel gör ki yanindaki adamlar iş bitirici değil. Hatta bu Apo başkanın nasil şirketi var ilginç otesi bir durum.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu alonso denilen herifin twitter hesabina söyle bi göz attim. Kesinline Troll bu, hatta arkasinda bir Türk büyük ihtimaöle bir fenerli bizimle dalga geciyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt