Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.169
- 72.786
- 5.188
Banega içimde çok derin bir yaradır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu bir de Cagne son gun alindiTaraftar baskısından dolayı Diagne'ye 13 kağıt bastılar diyen gerizekalıdır.
Alan yok pahasına gitti biz alamadık, Pato yok pahasına gitti biz alamadık. Bu adamları alamayan yönetim suçlu değil de ki 20 milyon euro artıdaydık o sırada, aylarca forvetsiz takım izlemekten sıkılan ve takım şampiyon olsun diye santrafor isteyen taraftat suçlu, bunu diyen zihniyetin kafasına sokayım.
Yönetim plansız ve beceriksiz bu çok bariz. Alan ve Pato alınsaydı şu an top class forvet hattımız olacaktı.
Babel yerine Mensah yaz tas gibi takimGünaydın...
Muslera
Transfer-Marcao-Luyi-Naga
Josef
Seri-Belhanda-Banega
Diagne-Babel
Çift forvet olarak yazdım ama.Babel yerine Mensah yaz tas gibi takim![]()
Feghouli yi sattın mıGünaydın...
Muslera
Transfer-Marcao-Luyi-Naga
Josef
Seri-Belhanda-Banega
Diagne-Babel
İkisi de winner topçu, büyük maçları genelde hep üst seviyede oynadılar. Eğer yerlerini dolduramazsak haklısın ki Mariano konusunda bir netlik yok sanırım.Fernando ve Mariano gibi kaliteli ve yüksek maas kazanan topcularin gitmek istemesi bence islerin dogru gitmedigine dair bir isaret.
Görünen köy kilavuz istemez.
Bu kadar değişimi tek dönemde yapamayız maalesef.Nagatomo kalırsa bu sene takımın zayıf halkası olur. Bence nagatomo ve mariano gitmeli yerine iki tane scout transferi yapılmalı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu kadar değişimi tek dönemde yapamayız maalesef.
4-1-3-2 formasyonunda bence bu şekilde olmalı fakat bu sistemi pek denemeyeceğiz gibi duruyor zaten. Aynı formasyonu tek forvet yaparsak forvet arkası Feghouli olmalı.Feghouli yi sattın mı
Üstelik ikisi de playmaker.İkisi de winner topçu, büyük maçları genelde hep üst seviyede oynadılar. Eğer yerlerini dolduramazsak haklısın ki Mariano konusunda bir netlik yok sanırım.
Josef ve Fernando farklı tip oyuncu. Josefin kesiciliği daha yüksek ama Fernando kadar ayakları iyi değil doğal olarak da oyun kurucu özelliği yok. Ama o açığı Banega-Belhanda zaman zaman da Seri ile çok rahat kapatırız. Hayallere bak ayrıca...Üstelik ikisi de playmaker.
Iki playmaker kaybedip Sabri, Josef gibi düz topcular alirsak hem güc, hem kalite hem de oyun zekasi kaybederiz.
FT ve yönetim yine berbat hazirlanmislar transfer dönemine.