Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar baskısından dolayı Diagne'ye 13 kağıt bastılar diyen gerizekalıdır.

Alan yok pahasına gitti biz alamadık, Pato yok pahasına gitti biz alamadık. Bu adamları alamayan yönetim suçlu değil de ki 20 milyon euro artıdaydık o sırada, aylarca forvetsiz takım izlemekten sıkılan ve takım şampiyon olsun diye santrafor isteyen taraftat suçlu, bunu diyen zihniyetin kafasına sokayım.

Yönetim plansız ve beceriksiz bu çok bariz. Alan ve Pato alınsaydı şu an top class forvet hattımız olacaktı.
Yahu bir de Cagne son gun alindi :)

Fernando ve Mariano gibi kaliteli ve yüksek maas kazanan topcularin gitmek istemesi bence islerin dogru gitmedigine dair bir isaret.

Görünen köy kilavuz istemez.

Hocanın dün ki fırçası banegadan dolayı olabilir. Çok istediği belli, apo olmuyor alamıyoruz bize şöyle bi oyuncu önerdiler dediyse basmıştır kalayı

Fernando ve Mariano gibi kaliteli ve yüksek maas kazanan topcularin gitmek istemesi bence islerin dogru gitmedigine dair bir isaret.

Görünen köy kilavuz istemez.
İkisi de winner topçu, büyük maçları genelde hep üst seviyede oynadılar. Eğer yerlerini dolduramazsak haklısın ki Mariano konusunda bir netlik yok sanırım.

İkisi de winner topçu, büyük maçları genelde hep üst seviyede oynadılar. Eğer yerlerini dolduramazsak haklısın ki Mariano konusunda bir netlik yok sanırım.
Üstelik ikisi de playmaker.

Iki playmaker kaybedip Sabri, Josef gibi düz topcular alirsak hem güc, hem kalite hem de oyun zekasi kaybederiz.

FT ve yönetim yine berbat hazirlanmislar transfer dönemine.

Hocayla Aponun konuşmasında hocanın ağzını okuyunca "ben size dedim" diye birşey sölüyor. Muhtemelen Fernandoyla alakalı bi durum

2 sene üstüste şampiyon olmuş takımın taraftarının sinerjisini anca düşmanlar bitirebilirdi tebrik ediyorum başkanı yönetimini

Yine hayal kırıklığına uğrayacağız sanırım. Her ne kadar liselilere karşı savunsak da yönetimin transfer dönemlerinde sınıfta kaldığı açıkça ortada. Yönetim yatsın kalksın taraftarı kenetleyen liselilere ve F. Terim’e dua etsin.

kaç senedir clde barca,bayern,city,liverpool gibi bize ters gelebilicek bi takım çekmiyoruz

bu sene gelicek sanki böyle bi takım hele hele geçen seneki kek kuradan sonra

geçen senenin benficası,frankfurtu gibi bi takım yapmalıyız

Üstelik ikisi de playmaker.

Iki playmaker kaybedip Sabri, Josef gibi düz topcular alirsak hem güc, hem kalite hem de oyun zekasi kaybederiz.

FT ve yönetim yine berbat hazirlanmislar transfer dönemine.
Josef ve Fernando farklı tip oyuncu. Josefin kesiciliği daha yüksek ama Fernando kadar ayakları iyi değil doğal olarak da oyun kurucu özelliği yok. Ama o açığı Banega-Belhanda zaman zaman da Seri ile çok rahat kapatırız. Hayallere bak ayrıca...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt