Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaç senedir clde barca,bayern,city,liverpool gibi bize ters gelebilicek bi takım çekmiyoruz

bu sene gelicek sanki böyle bi takım hele hele geçen seneki kek kuradan sonra

geçen senenin benficası,frankfurtu gibi bi takım yapmalıyız
Enteresan ama bu tip büyük maçlara daha iyi konsantre oluyoruz.

Josef ve Fernando farklı tip oyuncu. Josefin kesiciliği daha yüksek ama Fernando kadar ayakları iyi değil doğal olarak da oyun kurucu özelliği yok. Ama o açığı Banega-Belhanda zaman zaman da Seri ile çok rahat kapatırız. Hayallere bak ayrıca...

Josef hiç bir alanda Fernandodan üstün değil

Bize saglam bir Sportif Direktor lazim , bu hanedarla albayrakla olacak is degil

Bize futbolcudan anlayan adamlar lazım.Bu sportif direktörmü olur yönetici mi olur bilmem.örnek belki bu işde en iyisi olan comolli gibi bir adamın aldırdığı oyuncuları görüyoruz. Bize ekstra futbolcudan anlıyan, futbol piyasasını yakından takip eden kabiliyetli adamlar lazım..

Ama benim gördüğüm biz böyle bir adamı bulsak bile bu şekilde transfer pazarlığı ile hiçbiryere varamayız.Ne paralar çöpe atılıyor.Kaliteli bir oyuncu için 500 bin, 1 milyon için aylarca pazarlık yapılıyor.Ondan sonra klübü kızıyor vermiyor veya oyuncu gidiyor elden...Almış olsan bile kampa yetişemiyor.Onunla uğraştığın için diğer eksik bölgelere zaman ayıramıyorsun..

Normal zamanda bütün mikrofonlara konuşan adamlar şu transfer döneminde kayboluyorlar. Çıkın bi bilgi verin arkadaş,ondan sonra yok sakin olun yok şu yok bu
İşlerini nasıl boktan yaptığının göstergesidir o. Şampiyonluk kutlamalarında Terimden bile önde kameralara poz veren yönetim transfer dönemi geldiği an kafasını kuma sokup bekliyor :)

Üstelik ikisi de playmaker.

Iki playmaker kaybedip Sabri, Josef gibi düz topcular alirsak hem güc, hem kalite hem de oyun zekasi kaybederiz.

FT ve yönetim yine berbat hazirlanmislar transfer dönemine.
Sabrimi ? Capone geliyor demişlerdi. Saka bor yana Mariano,Fernando gecen sene rezildiler bir iki mac disinda. Gitmeleri dogru ama yerlerini dolduramamak yonetimin beceriksizligi.

İşlerini nasıl boktan yaptığının göstergesidir o. Şampiyonluk kutlamalarında Terimden bile önde kameralara poz veren yönetim transfer dönemi geldiği an kafasını kuma sokup bekliyor :)

Bir umut diyordum acaba geçen seneden dolayı akıllanırlar m ? Yok aynı tas aynı hamam

Josef hiç bir alanda Fernandodan üstün değil
Kumaş olarak elbette Fernando daha komple bir oyuncu ama konuşulan oyuncular ve ihtiyaçlar doğrultusunda; ben kesiciliğinin daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Josef'in belirli bir standartı var ama Fernando bazen çok kötü bazen çok iyi oynuyor orta derece performansı son sezonda olmadı yani.

Diagne transferinde o kadar para verilmesi Galatasaray ikinci başkanının Ciner grubuna hediyesidir.

Zamanında gitti Amrabat'a 9 kağıt erdi, geçen yıl 1 sene sözleşmesi kalan Emre'ye 4 verdi, her transferi ederinden fazlasına yapan adama bir de hala para vurgusu yapıp transfer görevi falan veriliyor.

Aysal dönemindeki transfer ekibi:

- Lütfi Aribogan
- Ali Dürüst
- Bülent Tulun

Cengiz dönemindeki transfer komitesi:

- Abdürrahim Albayrak
- Sükrü Hanedar

Arada ciddi klas farki var.

Lakin FT de transfer komitesine adam istemiyor. Ben bunu anlamiyorum. Su egosunu biraz düsürse cok daha iyi transferler yapabiliriz.

Kumaş olarak elbette Fernando daha komple bir oyuncu ama konuşulan oyuncular ve ihtiyaçlar doğrultusunda; ben kesiciliğinin daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Josef'in belirli bir standartı var ama Fernando bazen çok kötü bazen çok iyi oynuyor orta derece performansı son sezonda olmadı yani.

10 metreye pas atamayan özürlü Josef. Looser Fenerliler bile beğenmiyordu

Düşünsenize,bu fener denen sahtekarlığın kitabını yazmış şikeci takım,dedikleri gibi toplam 30a elif,zak,jailsonu satıyormuş,ama bir gun sonra Uefa bunlara 30m eur ceza veriyormus,lan ne egleniriz be

Günün Hayali ;

Senegal-Tunus
Yarı Final
Diagne
2 gollllll
şuttttttttt yallahhhh arabiya
or
go to the england

O degil de 1 ay boyunca Muric ve Banega‘nin pesinden kosmak hangi akla hizmettir?

Transferin olup olmayacagi veya imkanlarinin yetip yetmeyecegini zaten 1-2 hafta icinde anlarsin.

Adam 10 milyon isterken sen 3 verebiliyorsan bu is zaten yas. Alternatiflere yönel. Ha adam gelir der ise „biz yerine adam aldik hala ilginiz var mi“ firsat transferi yaparsin.

Ama bu yapilanlar düpe düz rezillik. Bir de bu adamlarin sirketleri var yahu. TR sirketleri bosuna berbat durumlarda degiller demek ki. Yöneticilik kabiliyeti sifir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt