Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.850
- 7.368
- 1.548
Normal zamanda bütün mikrofonlara konuşan adamlar şu transfer döneminde kayboluyorlar. Çıkın bi bilgi verin arkadaş,ondan sonra yok sakin olun yok şu yok bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enteresan ama bu tip büyük maçlara daha iyi konsantre oluyoruz.kaç senedir clde barca,bayern,city,liverpool gibi bize ters gelebilicek bi takım çekmiyoruz
bu sene gelicek sanki böyle bi takım hele hele geçen seneki kek kuradan sonra
geçen senenin benficası,frankfurtu gibi bi takım yapmalıyız
Josef ve Fernando farklı tip oyuncu. Josefin kesiciliği daha yüksek ama Fernando kadar ayakları iyi değil doğal olarak da oyun kurucu özelliği yok. Ama o açığı Banega-Belhanda zaman zaman da Seri ile çok rahat kapatırız. Hayallere bak ayrıca...
Bize saglam bir Sportif Direktor lazim , bu hanedarla albayrakla olacak is degil
İşlerini nasıl boktan yaptığının göstergesidir o. Şampiyonluk kutlamalarında Terimden bile önde kameralara poz veren yönetim transfer dönemi geldiği an kafasını kuma sokup bekliyorNormal zamanda bütün mikrofonlara konuşan adamlar şu transfer döneminde kayboluyorlar. Çıkın bi bilgi verin arkadaş,ondan sonra yok sakin olun yok şu yok bu
Sabrimi ? Capone geliyor demişlerdi. Saka bor yana Mariano,Fernando gecen sene rezildiler bir iki mac disinda. Gitmeleri dogru ama yerlerini dolduramamak yonetimin beceriksizligi.Üstelik ikisi de playmaker.
Iki playmaker kaybedip Sabri, Josef gibi düz topcular alirsak hem güc, hem kalite hem de oyun zekasi kaybederiz.
FT ve yönetim yine berbat hazirlanmislar transfer dönemine.
İşlerini nasıl boktan yaptığının göstergesidir o. Şampiyonluk kutlamalarında Terimden bile önde kameralara poz veren yönetim transfer dönemi geldiği an kafasını kuma sokup bekliyor![]()
Kumaş olarak elbette Fernando daha komple bir oyuncu ama konuşulan oyuncular ve ihtiyaçlar doğrultusunda; ben kesiciliğinin daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Josef'in belirli bir standartı var ama Fernando bazen çok kötü bazen çok iyi oynuyor orta derece performansı son sezonda olmadı yani.Josef hiç bir alanda Fernandodan üstün değil
Kumaş olarak elbette Fernando daha komple bir oyuncu ama konuşulan oyuncular ve ihtiyaçlar doğrultusunda; ben kesiciliğinin daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Josef'in belirli bir standartı var ama Fernando bazen çok kötü bazen çok iyi oynuyor orta derece performansı son sezonda olmadı yani.
Hocayla Aponun konuşmasında hocanın ağzını okuyunca "ben size dedim" diye birşey sölüyor. Muhtemelen Fernandoyla alakalı bi durum
O dönem Fernandonun gitme durumu yoktuObi Mikel'i neden biz düşünmedik 1.5 m euro'ya güzel alternatif oyuncu olurdu