- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
sirf satmak icin aldigin diagneyi hala satamadiysan ortada bir basarisizlik var demektir. kasimpasa bile en kötü 15e okutmustu simdi bu adami
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amaç ztn topala kalmaktı bncbanega yatmış ha vay arkadaş hakkaten kaldık şaban topala

Hayir hocam benim demek istediğim medyada geçen isimler yalanlaniyor gelecek kuracagiz deniyor sonra fejsa haberi çıkıyor. Ona istinaden yazdim. Sen somut bir açıklama yapmazsan medya işte önüne geleni sana yazarBabel? 33 yasinda ve 3 sene kontrat. Yani ne terim in bir dogru duruz plani var nede yönetim in. Illa aldiklar diagne yi daha yollayamadilar
Bayern parasi bol ama vizyonu ve klasi düsük insanlar tarafindan yönetiliyor.Bu mallar da para içinde yüzüyor hiç transfer yapmıyorlar.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şuan baktim Belhanda'yi 30 haziranda almışız. Ndiaye 3 ağustos fernando 4 ağustos. Yani biraz daha beklemekte fayda var
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim de demek istedigim, zaten plan program yok. Niye bosuna medya ile ugrassinlar ki? Daha geçen kongreye bile gelmedilerHayir hocam benim demek istediğim medyada geçen isimler yalanlaniyor gelecek kuracagiz deniyor sonra fejsa haberi çıkıyor. Ona istinaden yazdim. Sen somut bir açıklama yapmazsan medya işte önüne geleni sana yazar
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zeki UZUNDURUKAN
@ZekiUzundurukan
Galatasaray, Fred’i kiralamak istiyor.
FREEEEEEEEED
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Hahaha da geçen sezon 60 milyona mi ne transfer oldu
Ya bu adam ne utanmaz arlanmaz bir yalancı yaZeki UZUNDURUKAN
@ZekiUzundurukan
Galatasaray, Fred’i kiralamak istiyor.
FREEEEEEEEED
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
bunlar daha diagneyi satip iki orta sahaya alacak, üste 1 forvet alacak. olursa mitroglunu yollayacak 1 forvet daha alacak öyle mi?
mariano ve nagatomonun sezon sonu bedava ayrilmasini engellemek icin simdi satmamiz gerekiyor ama bunlarda o düsünce yok
liverpooldan alberto moreno bedelsiz olarak villarreal gibi bir kulübe gitti. villarrealin verdigi garanti paradan fazlasini biz rahatlikla verirdik
satabilecegin, marka takimdan bedelsiz uygun yasta sol bek ama sen ilgilenmedin bile. bu bile ne kadar capsiz oldugumuzu gösteryiro.