Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel? 33 yasinda ve 3 sene kontrat. Yani ne terim in bir dogru duruz plani var nede yönetim in. Illa aldiklar diagne yi daha yollayamadilar
Hayir hocam benim demek istediğim medyada geçen isimler yalanlaniyor gelecek kuracagiz deniyor sonra fejsa haberi çıkıyor. Ona istinaden yazdim. Sen somut bir açıklama yapmazsan medya işte önüne geleni sana yazar

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

86li babelle 3 sene kontrat yapan 88li fejsayi hayli hayli alir ve 4 sene kontrat imzalar

siz ne diyorsunuz

sanki ortada bir plan var da biz görmüyoruz

hem bonservissiz hem bonservisli 30 yas üstü adam alarak transfer dönemini cok basarili gecirmis olacaklar

bunlar daha diagneyi satip iki orta sahaya alacak, üste 1 forvet alacak. olursa mitroglunu yollayacak 1 forvet daha alacak öyle mi?

mariano ve nagatomonun sezon sonu bedava ayrilmasini engellemek icin simdi satmamiz gerekiyor ama bunlarda o düsünce yok

liverpooldan alberto moreno bedelsiz olarak villarreal gibi bir kulübe gitti. villarrealin verdigi garanti paradan fazlasini biz rahatlikla verirdik

satabilecegin, marka takimdan bedelsiz uygun yasta sol bek ama sen ilgilenmedin bile. bu bile ne kadar capsiz oldugumuzu gösteryiro.

Gun gectikce ve forvet gelmedikce Diagneye olan hislerim depresiyor, birseyler kabariyor

bu yönetimin alacagi orta sahada maksimum fredy guarin, fejsa, topal gibi ici gecmis bir topcu olur.

Büyük ihtimalle Ndiaye olayindaki gibi hazir talibi vardı Diagne'nin ve biz bunu alir yarim sezon oynatir gondeririz dediler ama oyuncu dangalak olunca bütün plan alt üst oldu. Ben size demiştim derken Terim Diagne'yi de kastediyor olabilir

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bunlar daha diagneyi satip iki orta sahaya alacak, üste 1 forvet alacak. olursa mitroglunu yollayacak 1 forvet daha alacak öyle mi?

mariano ve nagatomonun sezon sonu bedava ayrilmasini engellemek icin simdi satmamiz gerekiyor ama bunlarda o düsünce yok

liverpooldan alberto moreno bedelsiz olarak villarreal gibi bir kulübe gitti. villarrealin verdigi garanti paradan fazlasini biz rahatlikla verirdik

satabilecegin, marka takimdan bedelsiz uygun yasta sol bek ama sen ilgilenmedin bile. bu bile ne kadar capsiz oldugumuzu gösteryiro.

Bunlar in tek yapabildigi ic transfer ve menejer ler bize oyuncu oneriyorsa. Yoksa bunlar dunyadan bi Haber

Bu emre mor menajeri olayinin icinde kuslarin oldugu asikar. Bir olaylar dönüyor ama arkasindan bunlarla ilgili bir pislik cikarsa direk hukuki mecralara basvurmali ve uefa‘yi da devreye sokmaliyiz. Adam yarim yamalak ve yazim hatalari ile profesyonel menajer olduguna beni kimse inandirmaz. 13 yasinda cocuk gibi yazilar yazip twitter‘dan paylasiyor.

Güzel bir transer cezasi yiyip görsünler ebelerinin damini.

Bu arada GS tarihinin yüz karasi baskani Canaydin sanirim sahte menajerler tarafindan dolandirilmisti zamaninda.

Kuslar cok severdi Canaydin‘i ve „centilmen baskan“ derlerdi cünkü son derece vasifsiz idi ve kuslarin sampiyonluk sansi oldugu dönemlerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt