Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer sezonun bitimiyle bu yönetim istifa ederse sasirmam. Ellerine yüzlerine bulastirdilar yine, yeni, yeniden.

giphy.gif

-Seri
-8 numara
-Emre Mor
-Falcao
-Yedek kaleci
-Yedek stoper
Minimum yapsak bile 6 adam lazım ...

Yahu madem yatirildi niye aciklamiyorsun aciklayinca ne degisecek bekletmenin manasi yokki ayrica kolombiya gazeteleride falcao yaziyor dogrumu sence?
Belki Milli takımda olduğu içindir ve tatili dönüşü kap gelecektir. Belki başka bir hesap vardır ama Belçika gazeteleri güvenilirdir haber olarak yatırılmasa veya bir sorun olsa çokta oradan haberler çıkmış veya Liege tarafından bir açıklama olmuştu. Şahsen ben şu anda yangın yapmayı doğru bulmuyorum bu ayın sonuna kadar zaman verilmeli o zaman hala gelişme yoksa o zaman yangın yapılır hem 1 aydan fazla süre olduğu için eksiklerin kapama zamanıda hala olacak.

Mensahi o kadar fazla begeniyorsak, Kasimpasa daki performansin'dan sonra niye biz 3,6 milyon satin alma opsiyonuyla kiralamadik? N'Diaye yerine o gelemezmiydi mesela?

Biraz araştırdım bu Inter felan ffp işini şöyle aşıyorlar

Bir takımla anlaşıyorlar diyorlar ki sana şu oyuncuyu 5 milyona satalım 2 sene sonra 7 milyona geri alacağız

Sonra 2 sene sonra gerçekten geri alıyorlar ama dikkatimi çeken bunu hep genç oyuncularda yapıyorlar.Bizde gerçekten zor durumdaysak bu yolla bir şeyler yapılabilir en azından kulübe + girdi olur

Ffp nin bitmesine de 2 sene mi ne kaldı gerçi Inter yapar bir şey olmaz biz yaparız olay olur :)

Ben de Mensah iyi topcu diyorum ama ona 6-8m bayilip kayseri'den kazik yemeye niyetli degilim. Zamaninda Ndiaye yerien 3-4milyona alinabilirdi.

Mensah'a 6-8m bayilmaktansa Ndiaye'yi belese kiralarim yine.

Bir takımla anlaşıyorlar diyorlar ki sana şu oyuncuyu 5 milyona satalım 2 sene sonra 7 milyona geri alacağız

Sonra 2 sene sonra gerçekten geri alıyorlar ama dikkatimi çeken bunu hep genç oyuncularda yapıyorlar.Bizde gerçekten zor durumdaysak bu yolla bir şeyler yapılabilir en azından kulübe + girdi olur

Ffp nin bitmesine de 2 sene mi ne kaldı gerçi Inter yapar bir şey olmaz biz yaparız olay olur :)

İtalyan kuluplerinin hepsi batık ve bu yüzden hepsi zorunlu satın alma opsiyonu ile transfer yapıyor. birde hep kendi aralarında hallediyorlar işleri

İtalya'da hemen her takım geri alma opsiyonu koyuyor, onla da ilişkili bence bu.

İtalyan kuluplerinin hepsi batık ve bu yüzden hepsi zorunlu satın alma opsiyonu ile transfer yapıyor. birde hep kendi aralarında hallediyorlar işleri

Adamlar transferleri yaptı al-sat işinde -5 milyon gerideler diyelim bu yolla kapatıyorlar işte

2 sene sonra hallederiz kafasındalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt