Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Bu kadar karamsar olmayın.Sonuçta Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bi takımız..Bunlardan biri bile gelmicek Galatasaray a
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar karamsar olmayın.Sonuçta Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bi takımız..Bunlardan biri bile gelmicek Galatasaray a
Yok gelmeye gelirler hemde koşarak. İsmimiz markamız yeter artanınıda ihtiyacı olana sadaka olarak veririz. Fakat buna rağmen yapamayan beceremeyen yöneticilerimiz var malesef.Bu kadar karamsar olmayın.Sonuçta Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bi takımız..
Belki Milli takımda olduğu içindir ve tatili dönüşü kap gelecektir. Belki başka bir hesap vardır ama Belçika gazeteleri güvenilirdir haber olarak yatırılmasa veya bir sorun olsa çokta oradan haberler çıkmış veya Liege tarafından bir açıklama olmuştu. Şahsen ben şu anda yangın yapmayı doğru bulmuyorum bu ayın sonuna kadar zaman verilmeli o zaman hala gelişme yoksa o zaman yangın yapılır hem 1 aydan fazla süre olduğu için eksiklerin kapama zamanıda hala olacak.Yahu madem yatirildi niye aciklamiyorsun aciklayinca ne degisecek bekletmenin manasi yokki ayrica kolombiya gazeteleride falcao yaziyor dogrumu sence?
Atletico madrid’li mensah iyi oyuncu ben begeniyorum
(Özelikle atletico’lu yazdim cunku kayseri damgasi yedigi icin oyuncuyu begenmeyenler var)
Biraz araştırdım bu Inter felan ffp işini şöyle aşıyorlar
Bir takımla anlaşıyorlar diyorlar ki sana şu oyuncuyu 5 milyona satalım 2 sene sonra 7 milyona geri alacağız
Sonra 2 sene sonra gerçekten geri alıyorlar ama dikkatimi çeken bunu hep genç oyuncularda yapıyorlar.Bizde gerçekten zor durumdaysak bu yolla bir şeyler yapılabilir en azından kulübe + girdi olur
Ffp nin bitmesine de 2 sene mi ne kaldı gerçi Inter yapar bir şey olmaz biz yaparız olay olur![]()
İtalya'da hemen her takım geri alma opsiyonu koyuyor, onla da ilişkili bence bu.Biraz araştırdım bu Inter felan ffp işini şöyle aşıyorlar
Bir takımla anlaşıyorlar diyorlar ki sana şu oyuncuyu 5 milyona satalım 2 sene sonra 7 milyona geri alacağız
Sonra 2 sene sonra gerçekten geri alıyorlar ama dikkatimi çeken bunu hep genç oyuncularda yapıyorlar.Bizde gerçekten zor durumdaysak bu yolla bir şeyler yapılabilir en azından kulübe + girdi olur
Ffp nin bitmesine de 2 sene mi ne kaldı gerçi Inter yapar bir şey olmaz biz yaparız olay olur![]()
İtalyan kuluplerinin hepsi batık ve bu yüzden hepsi zorunlu satın alma opsiyonu ile transfer yapıyor. birde hep kendi aralarında hallediyorlar işleri